promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg nehéz feldolgozni Jesse Pinkman szenvedését
Borítókép:  AMC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Visszaemlékezős videót dobott be a Netflix a közelgő Breaking Bad filmhez. Rengeteg spoiler jön, csak óvatosan.

Sok még a találgatás az El Camino körül (aminek anno még a Greenbriar címet szánták), de annyi már biztos, hogy a főszerepben Aaron Paul lesz, aki ugyebár a sorozatban Jesse Pinkmant alakította. Most, hogy a Trónok harca vége elhasalt, talán elfogultság nélkül kijelenthetjük, hogy a Breaking Bad a világ legjobb szériája.

A sorozat végén ugyebár Jesset fogva tartották, hogy gyártsa a Heisenberg-féle metamfetamint. Az utolsó részben Walter White utazott a segítségére, hogy bosszút állhasson a másik bandán, és persze ki is szabadítsa egykori társát, akinek jócskán felborította az életét. Ha volt is nézeteltérésük Walterral, itt egy apa-fiú kapocs alakult ki, mindig lojálisak maradtak egymáshoz. Waltert bántotta is a lelkiismeret rendesen, ezért is akart pontot tenni ennek az egésznek a végére.

Vince Gilligan érezhetően nyitva is akarta hagyni a Pinkman szálat, mivel a végén Jesse kisírt szemekkel felszabadulva elautózik a semmibe, miután a maga módján elbúcsúzik Waltertől. Még előfordulhat, hogy a Better Call Saulban is találkozhatunk vele, mivel ott is a fekete-fehér részek a jelenben játszódnak, vagy akár Saul Goodman is feltűnhet a filmben, akinek most éppenséggel egy kis péksége van.

Tehát a sztori ezután veszi majd fel a fonalat, és reméljük azért Walter White-tal is találkozhatunk majd, ha még csak visszaemlékezés szinten is. Mivel Gilligan irányítja a dolgokat, remélhetőleg nem fogják elrontani. Én csak annyit kérek, hogy ne legyen illúzióromboló.

A Netflix most nosztalgiavideóval igyekszik minket felspanolni az október 11-én debütáló film előtt, ami Jesse Pinkman történetét foglalja össze. Akárcsak a szériában, boldog pillanatokból nagyon kevés lesz benne. A karakter bizony sokat szenvedett, és hát mondjuk ki őszintén, csoda, hogy életben maradt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás