promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek megmutatta ritkán látható, gyönyörű lányát, Valentinát - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő szuperédes képet posztolt az Instagram-oldalára.

Salma Hayek-nek egy nagyon ozgalmas és képekkel gazdagon illusztrált Instagram-oldala van, ráadásul a színésznő sokszor rak fel új fotókat is. Általában inkább a napi eseményeket kommentálja, sokszor felül a nosztalgiavonatra is, de nagyon ritkán olyan fotók is napvilágot látnak, amelyeken bemutatja családtagjait is.

Nemrégiben egy nyaralás alkalmával ritkán látható férjéről rakott fel fotót a színésznő. A kép mellett pedig röviden azt is elárulta, hogy szerinte mi a hosszú és jó házasság titka.

Valentináról, gyönyörű lányáról viszont tényleg csak kétévente kerülnek fel fotók a közösségi oldalára, nemrégiben egy kissé sejtetős képpel kívánt neki boldog születésnapot, de most kivételt tett, lányával együtt parádés ruhakölteményekben jelentek meg ugyanis a Marvel-univerzum egyik új alkotásának, az Örkkévalóknak a premierjére.

Salma Hayek amúgy Ajak karekterét játssza az új Marvel-moziban, amely olyan szuperképességű lényekről szól, akik már több ezer éve itt élnek köztünk a földön, de csak most jött el az idő, hogy előbújjanak, mivel nagy veszedelem fenyeget.

És hogy miért nem bújtak elő már akkor, amikor lecsapott a rettegett Thanos? Arra is van válaszuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás