promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A semmiből robbant be a Sonic 2. magyar előzetese, ami tele van akcióval és Jim Carrey-vel
Borítókép:  Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már most biztos, hogy a Sonic 2. lesz 2022 egyik leglátványosabb családi filmje.

A Sonic, a sündisznó című mozifilm 2020 egyik meglepetése volt. Egy olyan látványos, szórakoztató családi produkció lett, aminek sikerében nem sokan bíztak, mégis sikerült világszerte csaknem 307 millió dollárt összetapsolnia, és Jim Carrey-t is újra a rivaldafénybe állította.

Két évvel később, 2022 áprilisában pedig jön a folytatás még több legendás karakterrel, akiket megszerettünk a videojátékokban: Tails és Knuckles is komoly szerepet kapott a történetben, ami a leírása alapján az eredeti játék 2. és 3. részének sztoriját veszi alapul.

Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne.

A Halálos iramban és a Deadpool mögött álló filmesek által jegyzett folytatásban a szuperszonikus címszereplő mellett újra láthatjuk James Marsdent és persze Jim Carrey-t is, aki alaposan meg fogja nehezíteni Sonic-ék dolgát.

Az akciódús előzetest rögtön magyar szinkronnal nézhetjük meg. A Sonic, a sündisznó 2. része az UIP-Duna Fim forgalmazásában, 2022. április 7-én debütál a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás