promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp a Netflixen tér vissza, de van egy rossz hírünk is
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johnny Depp XV. Lajos francia királyt fogja alakítani a legújabb filmjében.

Az évekkel ezelőtt házasságon belüli erőszakkal vádolt Johnny Depp pár héttel ezelőtt a rajongói legnagyobb örömére fellélegezhetett, ugyanis megnyerte az exfelesége ellen indított rágalmazási és becsületsértési pert, így sikerült tisztára mosnia a nevét. Úgy tűnik, hogy a boldogsága csak ideiglenes volt, hiszen Ambert Heard azóta fellebbezett a bíróság ítélete ellen, ráadásul más módszert is talált, amivel árthat neki:

Johnny Depp ettől függetlenül láthatóan lubickol a közönség szeretetében, hiszen az emberek túlnyomó többsége a tárgyalásokat látva vele szimpatizált, ráadásul Hollywood is ismét a keblére ölelte őt. Mégis egy európai produkció volt az, ami először „békejobbot” nyújtott a világsztárnak, ugyanis ő fogja alakítani XV. Lajos francia királyt a La Favorite című francia kosztümös drámában, amit Maiwenn rendez.

A La Favorite máris hatalmas érdeklődést keltett Johnny Depp miatt, így nem meglepő, hogy a Netflix egyből megszerezte a forgalmazási jogokat, vagyis ha minden jól megy, akkor az otthonunk kényelméből élvezhetjük a világsztár sokak által várt visszatérését – de csak 15 hónappal azután, hogy a filmet bemutatták a francia mozik, szóval sajnos még bőven odébb van a dolog.

Az 1700-as években játszódó alkotás amúgy egy Jeanne du Barry nevű kurtizánról szól, aki szinte a semmiből képes volt felküzdeni magát egészen addig, hogy XV. Lajos francia király körül legyen – sőt, végül ő lett az utolsó ismert szeretője is.

Arról egyelőre még nincsenek hírek, hogy pontosan mikor kerül bemutatásra a La Favorite, de biztos, hogy már most nagyon sokan kíváncsiak rá.

Nemrég amúgy felmerült a pletyka, hogy a Disney elképesztő összeget ajánlott fel Johnny Deppnek, hogy térjen vissza Jack Sparrow-ként A Karib-tenger kalózai-szériába, de sajnos hamar kiderült, hogy ennek nincs alapja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás