promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis gőzerővel igyekszik tisztázni magát a drogos vádak alól, és így futott bele egy román rendőri ellenőrzésbe
Borítókép:  Ábrahám Róbert Vlog / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erdélyben tesztelték a rappert, az eredmény nem lepte meg.

Botrányos körülmények között vált szét nemrég Majka és Curtis, és akkor az ózdi rapper félreérthető megjegyzést tett újpesti zenésztársára, miszerint annak meg kellene végre gyógyulnia.

Sokan ezt úgy értelmezték, hogy Curtis rendszeres drogfogyasztó, és az ebből fakadó megbízhatatlansága miatt robbant szét – most talán tényleg örökre – a legendás duó. Az egykori focista azóta folyamatosan a tisztaságát igyekszik hangsúlyozni, és úgy tűnik, hogy ezt egyre több koncertszervező is elhiszi neki.

Rögtön a Majka-féle „biliborítás” után Curtis az utolsó pillanatban mondott le egy koncertet Monorierdőben, ami nem vetett túl jó fényt rá, de azóta az újpesti rapper megrázta magát, és botrányok nélkül végzi a dolgát.

„Ahhoz képest, hogy tegnap este 8-kor hívtak a szervezők, hogy el tudok-e menni Fehérgyarmatra megcsinálni ezt a bulit nekik… Gyors öltözés – 300 km utazás – Éjfélkor már a színpadon voltam. De ez a hangulat mindent megért! Imádlak, Fehérgyarmat! Extrák voltatok!”

– írta ki augusztus közepén az Instagram-oldalára, és ez szintén azt támasztja alá, hogy a 32 éves sztár még az esti órákban is „beszámítható” állapotban van, a pletykákkal ellentétben nem zilálták szét az életét a drogok.

Szándéktalanul ezt igazolta az a rendőri hercehurca is, amelyet Erdélyben kellett elviselnie. Az Ábrahám Róbert Vlog készített a sztárzenésszel egy beszélgetést, amelyben Curtis büszkeséggel jelentette be, hogy negatív lett a kinti drogtesztje.

„Rommá szedték a kocsit, drogtesztet csináltak, ami negatív lett. Jegyzőkönyvet is készítettek arról, hogy átnézték a kocsit, és nem találtak se kábítószert, se szúró-vágó eszközt, fegyvert”

– húzta alá a rapper.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás