promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Hull a pelyhes sztárja, akinek újra kell tanulnia járni egy komoly stroke után
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sinbad a '90-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, de két évvel ezelőtt egy stroke teljesen megváltoztatta az életét.

1996-ban mutatták be a Hull a pelyhes című, Magyarországon már-már klasszikusnak számító, mókás karácsonyi filmet, amiben Arnold Schwarzenegger karaktere mindent megtesz azért, hogy megszerezze a kisfia által áhított, teljesen hiánycikknek számító játékfigurát – de az utolsó elérhető példányért komoly küzdelmet kell vívnia, ugyanis egy elszánt postás (Sinbad) is szeretné megkaparintani a terméket a gyermekének.

A Hull a pelyhes nagy siker lett, és nem csupán a karácsonyi mivolta, illetve Arnold Schwarzenegger miatt, hiszen Sinbad is komoly szerepet játszott abban, hogy ez a film ennyire maradandó legyen sokak számára. Nem csoda, mivel akkoriban hatalmas sztár volt a komikus/színész, ugyanis szerepelt előtte a Véndögség című vígjátékban és persze az Elnökcsemetében is.

A jelenleg 66 éves Sinbad (eredeti nevén: David Adkins) az utóbbi évtizedekben inkább komikusként tevékenykedett, és elkerülte a hollywoodi csillogást. Két évvel ezelőtt szörnyű dolog történt vele, ugyanis olyan súlyos stroke-ot szenvedett, hogy majdnem meghalt, és 9 hónapig a kórházban kellett feküdnie, miközben a szerettei, és a rajongói is nagyon aggódtak érte.

Most örömhírt közölt Sinbad családja, ugyanis kiderült, hogy a híresség újabb lépést tett a gyógyulás útján, ráadásul szó szerint, mivel ismét elkezdett járni tanulni, hogy hamarosan újra úgy éljen, ahogy a stroke előtt.

Sinbad sokáig nem igazán tudta mozgatni egyes végtagjait, de elhatározta, hogy nem adja fel, és egyszer még újra a színpadon akar állni. Ez egy hosszú folyamat, és nagyon hálás az emberek, illetve a családja támogatásáért, hiszen ők adják neki az erőt ahhoz, hogy meggyógyuljon.

Itt lehet megnézni egy friss felvételt Sinbadról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás