promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Brutális bejelentésre készülhet Harry herceg és Meghan Markle, elementáris erővel hathat az újabb lépés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez lenne az utóbbi évek legdurvább változása.

Alaposan felbolygatta a brit királyi család életét a Netflix új sorozata, amelyben Meghan Markle és Harry herceg újból kitálal, elmondják életüknek azon fejezeteit, amelyekről eddig ritkán esett szó a nyilvánosságban, vagy éppen kommentálják újra a már régen is hallott dolgokat. A szériára nagyon sokan kíváncsiak világszerte, nagyon pörög a sorozat nézettségi mutatója. És persze nem hagyja az embereket vélemény nélkül a hercegi páros újabb akciója. A sorozatban mindent érintenek, beszélnek a brit királyi család szinte minden tagjáról, Károlytól kezdve Vilmoson át egészen Katalin hercegnéig. 

A sorozat nagyon jól van megkoreografálva, az érzelmeknek is bőven jut hely. Nemrégiben pedig azt is megtudhattuk, hogy a hercegi pár kész arra, hogy lemondjon a címről, amely után az egész világ azonosítja őket. Még az is megtörténhet bármelyik percben tehát, hogy nem lesz többet Harry herceg, csak Harry. Erről pedig nemrégiben a brit Mirror is beszámolt.

A pár tehát újfent jelezte, hogy készek lemondani a címről, ha úgy alakul. A sorozat nyomán pedig egyre erősebbek azok a hangok, akik ezt sürgetik.

Az indulatok pedig újra a tetőfokára hágtak a cím visszaadása körül, sokan, főleg a kommentszekciókban azt gondolják, hogy a pár családdal történő szakítása után az egy óriási következetlenség a rendszerben, hogy megtartották a címet, ezt pedig csak úgy tudnák lezárni, ha nem használják tovább ezeket a címeket. Russel Myers, a Mirror királyi szakértője is azon a véleményen van, hogy fel kellene adniuk ezeket a címeket, ha már régóta kritizálják azt a családot, amelyhez köti őket ez a fontos titulus.

Az ügy pedig folyamatosan napirenden van, és a Netflix új sorozatában erre is ráerősít a pár.

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás