promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey-nek van egy szikrázóan csúcsbombázó lánya, aki már 35 éves - így néz ki Jane Carrey
Borítókép:  COLLECTION CHRISTOPHEL © Paramount/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nagy nevettető lánya már 35 éves, Jane nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt.

A világ egyik legikonikusabb vígjátékszínésze a mindig keserédesen komikus Jim Carrey, aki többek között olyan filmekhez adta a nevét az évtizedek alatt, mint a Truman Show, A Maszk, az Ace Ventura-filmek, vagy éppen Az egy makulátlan elme örök ragyogása. Jim Carrey-t általában gumiarcáról ismerjük Magyarországon is, nincs olyan szerep, amit ne tudna eljátszani, és nagyon sokszor bizonyította drámai szerepekben is elképesztő színészi tehetségét.

A színész kétszeres Golden Globe-díjas, emellett pedig számtalan rangos díj tulajdonosa. Kevesen tudják, de a Carrey-család eredeti neve Carré, és Jim Carrey meglehetősen erős kanadai-francai gyökerekkel rendelkezik. Az utóbbi időben nemcsak színészkedéssel, hanem egyéb kreatív tevékenységekkel is foglalkozik, pár évvel ezelőtt például hónapokra eltűnt a nyilvánosság előtt, hogy szobrászkodással foglalkozzon.

Később bebizonyosodott, hogy a szupersztár ebben is nagyon tehetséges.

Jim Carrey életes során kétszer nősült, első házasságából született Jane, aki immár 35 éves. Jane-ről nagyon kevés cikk születik, pedig ő az egyetlen lány a neves nevettetőnek, ráadásul pedig ugyanúgy a kreatív iparban helyezkedett el, mint Jim. De nem színészettel foglalkozik, hanem a showbiznisz egy másik ágában utazik, énekesnő lett. Janeről amúgy nagyon kevés fotó található meg az interneten.

Évekkel ezelőtt amúgy Jane részt vett az American Idol tehetségkutató verseny műsorában is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás