promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 lencsefőzeléket csinált az RTL-ből, rég látott az ország ekkora bukást
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyértelműen a TV2 lett a karácsonyi időszak győztese, hála a Reszkessetek, betörők!-nek.

Amióta világ a világ (vagyis pontosabban: 1997 óta), a TV2 és az RTL Klub (már csak RTL) folyamatosan harcolnak egymással a közönség kegyeiért. Az utóbbi negyed évszázadban minden egyes este ment a küzdelem, hogy a nézők vajon melyik csatornára kapcsolnak – és ugyan sokáig az RTL tűnt győztesnek, az utóbbi időszakban a TV2 csúnyán elhúzott a konkurencia mellett.

Nemrég az RTL rettenetesen eltaktikázta magát a Drága örökösök - A visszatérés című sorozatnál, ezt pedig a TV2 szépen ki is használta, és most úgy tűnik, hogy karácsonykor is sikerült győzedelmeskednie a csatornának, ráadásul olyan filmekkel, amiket már nagyjából ezerszer látott a magyar közönség – ez pedig valószínűleg extra kellemetlen lehet az egyre kétségbeesettebben próbálkozó RTL számára.

Nem elég, hogy a Tények nagyjából folyamatosan verte az RTL Híradót 18-59-es, illetve 18-49-es korosztályban, de szenteste a Reszkessetek, betörők! című karácsonyi klasszikus is olyan jó számokat hozott főműsoridőben, hogy az RTL-nek esélye sem volt ellene a Dirty Dancinggel. Másnap a Reszkessetek, betörők! második részével verte a TV2 a Rossz anyák karácsonya című vígjátékkal próbálkozó RTL-t – de az a legmegalázóbb, hogy még a Reszkessetek, betörők! pocsékul sikerült harmadik része is földbe döngölte az RTL felhozatalát.

Ezek után lehet, hogy egy kicsit el kéne gondolkodniuk az RTL fejeseinek azon, hogy stratégiát változtassak, ugyanis jelenleg szinte bármit is csinálnak, általában a TV2 jön ki győztesen a nézettségi versenyből, és ez nem feltétlenül a műsor minősége miatt van – bár ezt a szakértők biztosan jobban tudják.

Úgy gondolod, hogy jól ismered a Reszkessetek, betörők! című filmet? Tedd próbára magad ezzel az izgalmas kvízzel, és teszteld, mekkora rajongó vagy:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás