promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült, mi okozta a Marvel-sztár hóbalesetét, horrorisztikus sérülést szenvedett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jeremy Renner színész életét a szomszédja mentette meg.

Rejtélyes balesetet szenvedett Jeremy Renner színész, a Marvel-filmek Sólyomszeme, illetve a Mission: Impossible akciófilmek sztárja. Az első szűkszavú közlemények arról szóltak, hogy az állapota súlyos, de stabil.

Azt is hírül adták, hogy a színész hóeltakarítás közben sérült meg, ami legalábbis furcsa körülmény. Háttérként viszont tudni kell, hogy hetek óta heves hóviharok és fagyos, hideg időjárás sújtja az Egyesült Államokat, köztük azt a részt is, ahol Renner lakik.

Nem tudni, miért maga vállalkozott a hóeltakarításra, mostanra viszont végre kiderült, hogy az 51 éves sztár egy lánctalpas hókotróval hajtott át munka közben a saját lábán, amiből azonnali súlyos vérvesztesége származott.

Az orvos szomszédja alighanem megmentette az életét azzal, hogy azonnal érszorítót alkalmazott nála, ám a színész így is kritikus állapotban került kórházba. Kérdés, hogy a lába megmenthető-e, illetve lesz-e maradandó sérülése – ezekről alighanem még korai beszélni.

A rendőrséget vasárnap reggel 9 óra után értesítették, a baleset tehát az új év legelső napján történt, így 2023 nem nevezhető szerencsés esztendőnek Renner szempontjából. 9:50 órakor légi úton szállították kórházba, és ez a gyors intézkedés szintén hozzájárulhatott ahhoz, hogy a férfi nincs életveszélyben.

A sajtó máris megkereste a hókotrót gyártó német Kassbohrer céget, feltehetőleg arra voltak kíváncsiak, hogyan ütheti el saját magát a gép kezelője. Választ egyelőre nem kaptak, de itt alighanem Renner felelőssége fog felmerülni a balesetben, nem pedig a gyártóé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás