promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Kasza Tibi otthagyta a Szerencsekerék vezetését
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi helyére új műsorvezető érkezik.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Varga Győző volt a sztárjátékos, aki ugyan nem jutott be a fődíj játékba, de jelenlétével és humorával bearanyozta a műsort.

A döntőbe a fiatal kismama, Virginia jutott be, de Fortuna oda már nem kísérte el; az utolsó feladványnál elbukott. Hozzá kell tenni, hogy nem volt könnyű dolga, nem túl szerencsésen válogatta össze a betűket, így aztán több, mint 2,7 millió forintot kellett otthagynia. Üres kézzel azonban nem távozott, egy Xbox-szal, és egy biciklivel gazdagodott.

Kasza Tibi mindig igyekszik valami váratlannal feldobni az adásokat, nem is olyan régen például olyat tett, amit eddig még soha: a Folytasd a dalt! nevű magánhangzó játék során úgy döntött, lefekszik a kerékre, mert annyira unta magát.

Ugyanis a műsorvezető hasonmása, Tomi az 1958-as Tequila című slágert kapta, amiről tudni kell, hogy mindössze egyetlen szót mondogatnak benne, a mexikói eredetű égetett szesz nevét. 53 másodperc telik el, mire elhangzik az első "tequila" a dalban, Kasza Tibi addig kipihente magát.

Most ismét olyasmit fog tenni, amilyenre még nem volt példa, a szerdai adás közepén egyszercsak fogja magát, és otthagyja a műsorvezetői posztját.

„Folytasd egy picit, most úgy érzem, hogy mindenkinek jobb lesz így”

- hangzik el az adás reklámjában.

Kasza Tibi ugyanis átadja a műsor vezetését a Sydney van den Bosch-nak, míg Tibiből egy rövid időre Szerencsefiú fog válni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás