promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Colin Farrellel? A saját anyja sem ismerne rá!
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sármos színész felismerhetetlenül meghízott. 

Colin Farrell ír színészt olyan filmekben láthattuk már mint az Erőszakik, a Téli mese, a Total Recall, Miami Vice vagy a Förtelmes főnökök. A 46 éves sármos színész legújabb filmes szerepe egy igazán nagy dobás lesz, hiszen a kultikus Batman-univerzumhoz csatlakozott, amikor elvállalta Pingvin szerepét. A stáb már javában dolgozik a filmen és Colin Farrell is belebújt már a legendásan gonosz karekter szerepébe. Pingvinként korábban Danny DeVitot láthattuk, még az 1992-es Batman visszatérben. 

Farrell egy ideig a nők bálványaként tetszelgett a médiában, hisz kisfiúsan sármos arcának és pimaszságának sok hollywoodi híresség nem tudott ellenálni (állítólag). 

Colin Farrell kalandjai közt volt többek közt Lindsay Lohan, Britney Spears, Amelia Warner (Jamie Dornan felesége), Angelina Jolie és Elizabeth Taylor is! 

De filmes pályáján is méltán lett népszerű, remek színészi alakításokat nyújtott a fentebb említett filmekben. Colin Farrrell egy ideje nem is nagyon szerepelt nagyobb port verő hollywoodi filmben, ezért Pingvin szerepe most nagyon kapóra jöhet neki, hiszen már kezdte elfelejteni őt az álomgyár. 

A színészt most le is fotózták teljes Pingvin szettben, és teljesen megdöbbentő az átalakulása. Farrellre konkrétan rá sem lehet ismerni, teljesen el van maszkírozva, teste ki van tömve, és úgy néz ki, mint egy olasz maffiózó. 

Így néz ki Colin Farrell Pingvinként:

Az emberek máris filmes díjakról suttognak, a kommentelők szerint jól áll Farrellnek az idő és a komolyabb szerep. Colin Farrellnek egyébként annyira bejött Pingvin szerepe, hogy a Batman mozifilmben való szereplés mellett egy spin-off sorozatot is készít róla az HBO, mely Pingvin karaktere köré épül majd. A színész így nyilatkozott a Varietynek a szerephez való átlényegüléséről:

"Az egyetlen dolog, amiről volt egy elképzelésem, hogy közel sem tudtam annyira felfedezni a karaktert, amennyire szerettem volna. Mert ott volt ez a sok rendkívüli munka, amit [a sminkesek] Mike Marino és Mike Fontaine és csapata végzett, és én ezt csak a jéghegy csúcsának gondoltam - bocsánat a szóviccért -, hogy azt a hat-hét jelenetet megcsinálhattuk, amit a filmben majd láthatnak a nézők. Hálás voltam értük, de többet akartam."

Farrell kívánsága meghallgattatott, és február óta már a sorozatot forgatja. Ebből vannak a fenti képek is. Közben pedig gőzerővel készül az idei Oscar-gálára, ugyanis megkapta élete első Oscar-jelölését a Banshees of Inisherin című filmben nyújtott alakításáért. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás