promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megasszonyosodott Matthew McConaughey brazil felesége, érdemes összevetni a 15 évvel ezelőtti fotóival
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű modell azért három szülés után is remekül tartja magát.

Szinte hihetetlen, hogy már 53 éves Matthew McConaughey, pedig így van, hiszen a kilencvenes évek elején tűnt fel a vásznon, bár a hölgyrajongói köre a 2001-es Szeretném, ha szeretnél című romkom óta ugrott meg látványosan.

Nagyot alakított A Wall Street farkasában, majd a Csillagok között című sci-fi kalandfilmben is, vagyis szép lassan igazi hollywoodi szupersztárrá nőtte ki magát. Meglepő, hogy ehhez képest a magánélete viszonylag csendben zajlik.

McConaughey még 2006-ban ismerkedett meg a Camila Alves nevű brazil modellel és tévés személyiséggel, akivel 2011 karácsonyán tartották az eljegyzésüket. A következő esztendő nyarán össze is házasodtak, és azóta is vígan élik világukat, három gyermekük született.

Az egzotikus szépségű Camila a megismerkedésük idején sokat szerepelt a bulvárhírekben, és természetesen jó sok lesifotó is készült az álompárról. Az alábbi például 2007-ben Malibuban, ahol McConaughey szörfözéssel töltötte az időt, míg bronzbarna kedvese leginkább a strandon flangált:

Fotók: Profimedia

Azóta eltelt bő másfél évtized, és ez persze nyomot hagyott a szép Camilán is. A ma is csupán 41 éves modell kissé megasszonyosodott, de három szülés is fantasztikusan tartja magát. A darázsdereka a régi, csak mintha az arca vált volna némileg fáradtabbá:

A brazil híresség 15 éves koráig odahaza nevelkedett, az apjának gazdasága volt, az anyja alkotóművészként és dizájnerként dolgozott. Camila a nagynénjéhez ment látogatóba Los Angelesbe, és végül úgy döntött, hogy kint is marad. Négy évig takarításból és pincérkedésből élt, majd 19 esztendősen indult be a modellkarrierje.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás