promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos baki a híradóban: a csinos bemondó elfelejtette, hogy üvegasztalnál ül, a kamerák pedig mindent vettek
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hírolvasó hölgy szétrakta a lábait, a nézők mindent láttak az üvegasztal alatt.

Mindenki jól tudja, mennyire más egy élő műsort vezetni, mint egy előre felvettet. Hiszen utóbbi esetében ki tudják vágni, ha valaki bakizik, vagy olyasmi történik, amit nem szeretnénk, ha a nézők is látnának a tv-ben. Természetesen a televíziósok, a hírolvasók is emberek, ők is hibázhatnak, olykor-olykor megbotlik a nyelvük, ilyenkor pedig igen parádés pillanatok születnek.

Mutatunk is néhány olyan bakit, amik a magyar televíziózásban születtek, és amikre sokáig emlékezni fogunk, de először lássuk azt az esetet,

ami Olaszországban történt meg egy csinos hírolvasóval.

Costanza Calabrese, az ismert olasz híradós annyira belemerült a szövegolvasásba, hogy teljesen megfeledkezett arról, hogy egy üvegasztal előtt ül. Mivel egy átlátszó bútordarabról van szó, érdemes figyelni arra, hogy milyen pozícióban ülünk, hogyan tartjuk a lábunkat. Ez kifejezetten igaz akkor, ha a hírolvasó egy nő, és rövid szoknyát visel. Nemcsak Calabrese, de a stúdióban jelen lévő dolgozók sem vették észre, hogy a csinos hölgy annyira nagy terpeszben ült az asztalnál, hogy mikor a híradó végén a kamera eltávolodott tőle, látszódott az apró, fekete bugyija is a felvételen.


Most pedig jöjjön néhány emlékezetes pillanat a magyar televízióból! Az M1 Híradójában esett meg, hogy miután a hírolvasó bepromózta az esti programot, véletlenül kicsúszott a száján:

„Jó sz*rakodást!”.


Ugyancsak az M1 Híradójában történt, mikor egy másik hírolvasó hibázott az egyik húsvéti riport felkonferálása közben. Itt született meg a híres baki, ami teljesen más értelmet adott a népszokás kifejezésnek.


Továbbra is maradva a közmédiánál: sokan jól emlékezhetnek arra az időjárás-jelentésre, amiben a nyári forróságra és szárazságra hívták fel a nézők figyelmét. Ilyen nagy melegben nagyon fontos, hogy 12 és 15 óra között ne tartózkodjunk a napon, és igyunk elegendő folyadékot. A fiatal időjárás-jelentő hölgy gondolatai bizonyára már az esti partizás és iszogatás körül forogtak, hiszen véletlenük azt tanácsolta a nézőknek, hogy a hőség idején "fogyasszanak elegendő alkoholt".


Végezetül pedig az RTL Klub egyik nagy pillanata: Szellő István élő adásban tüsszentette el magát, majd hallatszik, hogy a stúdióban hangosan azt mondják neki:

„Egészségedre István!”

- ezek után Erős Antóniára adták vissza a képet, aki az adott pillanatra legjobban reflektálva búcsúzott a nézőktől:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás