promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terminátor ikertornyok: Arnold Schwarzenegger ritkán látható unokaöccse pimaszul jóképű, és elképesztően hasonlít rá
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen tudják, de a Terminátornak volt egy testvére, akinek született egy fia. A gének pedig nagyon erősek.​

Arnold Schwarzenegger a többszörös szupersztár, ő a Terminátor, ő a Feláldozhatók-filmek vagy éppen a Kommandó és a Total Recall hőse, de éppen ő az Oviapu főszereplője, és bizony az Ikrek címadó sztárja is. A Netflixen pedig nemrégiben mutatkozott be az új sorozata, a FUBAR, szóval most a világ megint egy kicsit Schwarzenegger-lázban ég.

Arnold Schwarzenegger a világ legfelkapottabb színésze, akinek elképesztő sztárságához nagyon sokat hozzáad testépítő múltja is, az meg már csak a tortán egy kis és finom édesség, hogy bizony Arnold itt született Magyarországtól nem is annyira távol egy pici faluban Ausztriában Graz szomszédságában, ahol bizony egy élő múzeum is megemlékezik az izomkolosszusról. Arnold pedig elég sokat jár haza is, meglátogatni a faluját.

A faluban nagyon sok ikonikus kis helyszín található, amely a színészhez kapcsolódik. Bemutatják többek között a családját is, és azt is elmondják, hogyan indult minden, és éppen miért is. Életének egy tragikus eseményét azonban sokan nem ismerik, volt egy bátyja is, Meinhard, aki még 1971-ben vesztette életét egy autóbalesetben. Meinhard fiát pedig Arnold Schwarzenegger egész életében támogatta, a fiú pedig már egy nagyon ismert ügyvéd Amerikában, megtalálhatjátok őt az Instagram-on is. Pontosan úgy hívják, hogy Patrick Mario Knapp-Schwarzenegger, és szerte az interneten úgy is hivatkoznak rá, hogy menő Los Angeles-i befektető és ügyvéd.

Patrick családja Németországban és Portugáliában is élt, itt többek között az egyik leghíresebb focicsapatban is bemutatkozott, majd később emigrált az USA-ba, ahol Arnold Schwarzenegger támogatásával befutott.

Így néznek ki egymás mellett a Schwarzeneggerek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás