promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megöregedett, szőrös lett az Amerikai pite sztárja, így néz ki 45 évesen a piték réme, Jason Biggs
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Biggs még mindig teljesen odavan a pitékért.

Talán egyik amerikai vígjáték sem fogta meg olyan jól a tinikor szexuális frusztrációját, mint az 1999-ben bemutatott Amerikai pite, amiben pár barát elhatározza, hogy a végzős bálig mindannyian elveszítik a szüzességüket, ha törik, ha szakad. A főszereplő tini, Jim rengeteg ikonikus jelenetben szerepelt, hiszen ő volt az, aki kalandvágyból „meghódított” egy forró almáspitét, illetve webkamerán közvetítette, ahogy éppen a dögös külföldi cserediáklányt próbálja „becserkészni”, de csúnyán felsül – ez a rész is nagyon mókás, amiben az édesapjával beszélget a pités incidens után:

Jimet egy Jason Biggs nevű színész alakította, aki egy csapásra szupersztárrá vált, hiszen ő lett sokak kedvence, akivel rengetegen tudtak azonosulni. Az Amerikai pite mozis folytatásaiban is láthattuk őt, illetve szerepelt még a Lúzer, Nő a baj, A spanom csaja, és egyebek között a Pasik és csajok című komédiákban is, szóval rendesen felkapta őt Hollywood – viszont legtöbbször ugyanazt a szerencsétlen figurát alakította, ami nem tett jót a karrierjének.

Jason Biggs most is aktívan színészkedik, de már nem szerepel nagy filmes projektekben, inkább sorozatokban tűnik fel. Sőt, konkrétan a legutolsó nagy mozifilmje a 2012-ben bemutatott Amerikai pite: A találkozó volt, így ő is azok közé tartozik, akik nagyon várják már a széria sokszor beígért ötödik részét, hiszen azzal újra a nagyvásznon szerepelhetne.

Jason Biggs magánélete viszont jóval eseménydúsabb a professzionális karrierjénél, ugyanis 2008 óta boldog házasságban él a szintén a szakmában dolgozó szerelmével, Jenny Mollennel, akivel eddig két közös gyermekük született, és nagyon jó párost alkotnak.

Nemrég amúgy elvállalt egy nagyon vicces felkérést is a jelenleg 45 éves, szakállas Jason Biggs, ugyanis egy olyan reklámban szerepelt, amiben egy pitét népszerűsít, ráadásul folyamatosan szexuális utalásokat tesz, mintha csak csábítgatná őt a finomság – mindenképp érdemes megnézni, ha egy jót akarunk nevetni, vagy legalább mosolyogni.

Így néz ki most Jason Biggs:

Itt pedig láthatjuk őt a felesége mellett:

Ha még érdekel, mennyit változott valaki az Amerikai pitéből, akkor ezt a cikkünket ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás