promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyűség derült ki az osztálytársát szíven szúró bőnyi kislányról, áldozata édesanyja sokkot kapott
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A megszúrt kislányon életmentő beavatkozást kellett végezni.

Megrázó hír érkezett a bőnyi általános iskolából, ahol hétfő reggel egy hatodikos kislány szívtájékon szúrta osztálytársát az első óra után. A teremben hárman voltak a támadáskor, az egyik gyermek félelmében elbújt. A sérült lányt mentőhelikopterrel kórházba szállították, életmentő beavatkozást végeztek rajta az orvosok, mostanra túl van az életveszélyen.

Mint kiderült, a szurkáló lány „halállistát” írt, melyen több név is szerepelt, erről a sérült kislány édesanyja számolt be az ACNews-nak, aki sokkot kapott a hír hallatán:

„A lányom egy csendes, szelíd kislány. Nem haragszom a szurkáló osztálytársára, számomra csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon. De van, amit nem értek. Mi vesz valakit arra, hogy kést vigyen az iskolába és halállistát írjon. A fiam elmondása szerint Mirella és két unokatestvére neve is szerepelt. Hogy nevelték ezt a gyereket a szülei? A férjem Ausztriában szakács, most indult haza, hogy a gyerekem mellett lehessen”

– fogalmazott.

Édesanyja nem érti, hogy mi történhetett, mint mondta, lányának sosem volt konfliktusa az osztálytársaival. A késelést követően az iskola diákjait a tornaterembe terelték, majd értesítették a szülőket, hogy vigyék haza a gyerekeiket. Akit nem tudtak hazavinni, arra a tanítási idő végéig a tanárok felügyeltek.

A Telex beszélt a késelést elkövető lány anyjával, aki elmondta, hogy a támadásban szerinte az is szerepet játszhatott, hogy gyermeke apjával egy ideje már megromlott a kapcsolatuk, akire rendőrt is hívott, miután úgy érezte, megfenyegette őt. Mint mondta, a férfi hívta telefonon, hogy a lányuk megszúrt valakit az iskolában. „Sokkot kaptam, ide siettem. Erősnek kell most lennem” – tette hozzá az asszony. A támadást elkövető lányról az iskola egyik diákja úgy vélekedett, hogy furán viselkedett és furcsa üzeneteket írt a Messengeren is, melyeket azután visszavont.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás