promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan műsorvezetőtársat kapott Gundel Takács Gábor, még ő maga sem tudja hogyan viszonyuljon az új felálláshoz
Borítókép:  Youtube - Kadarkai
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Először fordul elő a magyar médiatörténelemben, hogy egy műsorban szerepelnek ők ketten.

Gundel Takács Gábor amellett, hogy az egyik legkedveltebb magyarországi tévés, a rádióban is helyt áll, 2023. január 2-a óta ugyanis műsorvezető a Jazzy rádióban, Kamasz Melindával és László Csabával felváltva vezetik a Business Class nevű adást. Az érdekfeszítő műsor gazdasági, kulturális, politikai témákat dolgoz fel, bárki számára emészthető formában, éppen ez adja a sikerét.

Régóta keresnek egy negyedik műsorvezetőt és a választásuk egy már korábban a rádiónál dolgozó munkatársra esett: Pachmann Péter csatlakozik negyedikként a már összeszokott gárdához, aki a hét második felében lesz hallható a rádióban. Hat éve már, hogy nem dolgozik abban a bizonyos székben, azonban mikor a megfelelő személyt keresték, szinte rögtön felmerült a neve.

Olyat szerettek volna, aki már bizonyított, a hallgatók ismerik és szerették is, valamint kellően tájékozott a műsorban elhangzó témákkal kapcsolatban. Ennek Pachmann Péter teljes egészében megfelelt, hiszen korábban hasonló tematikájú műsort vitt a délutáni idősávban, meghívott vendégeivel.

Suri Imre, a Jazzy rádió ügyvezetője így fogalmazott Pachmann Péter szerződtetéséről:

„Rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk az alatt az időszak alatt, amikor Péter a Jazzy délutáni műsorát vezette. Keresve a Business Class negyedik műsorvezetőjét, arra gondoltunk, hogy Péter a reggeli műsorban is hitelesen tud hozzászólni a komolyabb témákhoz, ugyanakkor megvan benne a kellő humorérzék és a nyitottság a lazább beszélgetésekre.”

Először fordul elő olyan, hogy Gundel Takács Gábor és Pachmann Péter egy műsorban szerepelnek, így igazán érdekfeszítő adások várhatóak.

Pachmann Péter is megszólalt az új lehetőség kapcsán, látszik, hogy igazi szerelemprojekt neki ez a rádió és ilyen gyönyörűen csak az tud fogalmazni a (volt) leendő munkahelyéről, aki valóban szívvel és lélekkel képes ott dolgozni:

„Ugyanaz a lépcsőház, ugyanaz az ajtó. Ugyanaz a kávéfőző, ugyanaz az illat. Ugyanaz a mikrofon, ugyanaz az éter. Ugyanaz a frekvencia, ugyanaz a szenvedély. Csak a műsorsáv más. Találkozás egy régi szerelemmel, amit már nagyon vártam.”

Aki esetleg attól tartana, hogy Pachmann Pétert nélkülöznie kell a televíziózásból, az ne féljen, ugyanis ugyanúgy képernyőn marad, mint eddig, nem hagyja ot a már jól megszokott csatornát és műsorát. Mindketten nagyon erős személyiségek, vélhetően remekül kiegészítik majd egymást, de a közös munka mindenképpen tartogathat meglepetéseket.

Gundel Takács Gábor az egyik legértelmiségibbnek tartott közszereplő Magyarországon, nem véletlenül, erről ebben a videóban is meggyőződhetünk:

Forrás: media1

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás