promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most VV Charlotte, aki a Való Világ csodagyerek Simonjával kavart, Czutor Zoli lányára rá sem lehet ismerni
Borítókép:  Youtube - BlikkTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek a Való Világ 6. szériájának szerelmespárjára? Így él most a vörös szépség Charlotte.

Hamarosan ismét élvezhetjük Magyarország legnépszerűbb reality műsorát: ismét kinyitja kapuit a Való Világ villája, hogy néhány szerencsét próbálni akaró fiatal elinduljon a hírességet jelentő deszkák felé és megmutassa magából azt, amit szeretne, meg azt is, amit nem. Egyik évad sem maradt botrányok nélkül, nyilván nem véletlen az, hogy rekordnézetséggel büszkélkedhetek az adások: a teljes lealjasodás, a kamerák előtti szexjelenetek, az emberi drámák, az árulás és az önmagukból való kivetkőzés garantálta a csatornának azt, hogy sokan odakapcsoljanak. Van aki üres szórakozásból, van aki pedig szörnyülködésből.

Most a széria 6. évadából hoztunk nektek egy szereplőt, aki a műsorban a VV Charlotte nevet viselte és a Férfifaló kategóriába került be. Czutor Zoli lányának személyisége azonban nem is álhatott volna távolabb az elnevezéstől, ugyanis az összes évadot összevetve is a legszebb szerelmespár egyik tagja volt ő a villa falain belül. VV Simonnal gabalyodott össze, szerelmük pedig példaértékű volt: Simon leste a lány minden kívánságát, dicsérte, verseket írt neki, reggelit vitt, dédelgette, babusgatta, amíg nem egy hirtelen jött incidens miatt szerelmét kizárták a villából. Simon megrángatta VV Viki pólóját és a szigorított szabályok értelmében ez már nem fért bele a csatornának, így elbocsátották Simont. Charlotte összetört, de hamarosan követte szerelmét és a kapcsolatuk a valóságban is beteljesülhetett, amit azonban sajnos nem élt túl a románc, szakítottak.

Itt nézhetsz meg egy hosszabb, személyes hangvételű interjút Charlotte-al, melyben a Simonnal való kapcsolatáról is mesél:

A való életben Szonja nevet viselő lánnyal azóta zajlik az élet, 10 év telt el a villába való beköltözése óta. Azóta képzőművész lett, illetve stylistként és divattervezőként dolgozik és így néz ki manapság:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás