Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Sport & Szabadidő

Promotions - 2018.11.27. 08:54
A jégkorong Erste Liga-szezon egyik legjobb, de minden bizonnyal legemlékezetesebb meccsét játszotta hétfő este a Ferencváros és az Alba Volán második csapataként szereplő, Fehérvári Titánok.

Ugyanis az előző fellépésén a Ferencváros elvesztette 19 meccs óta tartó bajnoki veretlenségét, amikor kikaptak a Dunaújváros Acélbikától, míg a fehérváriak vasárnap este véget vetettek nyolc bajnoki meccs óta tartó nyeretlenségi szériájuknak, amikor legyőzték a DEAC-ot.

A meccsen volt minden, mint a búcsúban: egy rakat gól, tömegbunyó, töménytelen kiállítás, hosszabbítás, szétlövés, és végül hazai siker.

A budapesti zöld-fehérek a bajnokság második helyén állnak, három pont hátránnyal a Csíkszereda mögött, ám két mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A Fehérvári Titánok a nyolcadik helyet foglalják el a bajnokságban.

Az összefoglalót még nem tudjuk megmutatni, de a találkozó 37. percében történteket igen. Az egész jelenet csak másfél percig tartott, de a jégen lévők közül nem sokan maradtak ki belőle. Sőt volt olyan, aki vissza is ment a sűrűjébe.

Nem részletezzük, nézzék meg a videót!
(Promotions Media)

Borítókép: Youtube

Sport Cikkek jégkorong hoki ferencváros fradi Alba Volán Erste Liga Fehérvári Titánok tömegbunyó verekedés