promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan mondat hagyta el Szoboszlai száját, amire nem volt felkészülve az adott pillanatban a csapattársa, óriásit szólt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő videó került elő, minden másodpercét imádni fogod.

Nagy nap a mai Magyarország (fociszerető) lakossága számára, és nagy nap ez a válogatott számára, no meg Marco Rossi számára is. Külön jó hír, hogy miközben mennek az Eb-pótselejtezők, kimondottan izgalmas meccsekkel amúgy, Magyarország válogatottja barátságos mérkőzést játszik Törökországgal a Puskás Arénában, a felkészülés jegyében, hiszen mi ott vagyunk már az Eb-n. A törökök elleni meccs azonban nagyon fontos, hiszen megmutathatja csapatunk erejét egy magasra taksált ellenféllel szemben, és ez Marco Rossi 60. mérkőzése a válogatott élén.

Majd kiderül, hogy ünnepelhet-e a menedzser.

Az Eb-n amúgy Magyarország egy meglehetősen nehéz csoportba került, Németország és Svájc mellett Skócia lesz majd a mieink ellenfele. Először a svájciakkal játszunk, majd pár nappal rá jön a csoport igazi bombázója, Németország. Ám érdekesség, hogy a világ egyik legjobb csapatával szemben az elmúlt években, és főleg a Rossi-érában igazán izgalmas mérkőzéseket játszottunk. Háromszor csapott össze az olasz vezetése alatt a magyar csapat a németekkel, és egyszer sem kaptunk ki, két döntetlen mellett egy győzelmet is jegyzünk.

A győzelem mellett pedig mindenki emlékszik az ikonikus 2:2-es mérkőzésre az Eb-n. A müncheni meccsen kétszer is vezetett a magyar csapat, a németek pedig kétszer egyenlítettek, és így ők mentek tovább a csoportból, bár történhetett volna máshogy is.

A jelenleg a Liverpool FC-ben futballozó Szoboszlairól pedig most előkerült egy régebbi videó, amelyben az egykori lipcsei csapattársát, a német labdarúgó-válogatott oszlopos tagját, David Raumot ugratja, amikor nézik közösen a FIFA-játékhoz készült kis játékoskártyákat a teljesítmény mutatókkal.

Szoboszlai váratlanul szól oda, de annál nagyobbat szól ez a kis mondat, amelyet most a Facebook-on Hajdú B. István rajongói oldala is közzétett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás