Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Színes

Promotions - 2018.12.28. 13:13
Nagy-Britannia vezető bulvárlapjának, a The Sun-nak birtokába került egy levél, amelyben az áll, hogy Meghan Markle és Trevor Engelson jamaicai esküvőjén drogot kínáltak a vendégeknek. Sőt, az állítólagos e-mailben az is olvasható, hogy a marihuána adagokat külön partitáskába csomagolják.

A levélben többek között az áll, hogy Harry herceg feleségének egyik barátja azt tanácsolta, hogy legyen külön táskája a kannabisznak, mire Meghan azt válaszolta, hogy már megrendelte az apró batyukat, amikre három betű van írva: „shh”. A The Sun szerint a hercegné apró selyemből készült zacskókat is rendelt, amikbe külön lehet tárolni a füvet.

Természetesen a lap tovább göngyölítette az ügyet, és forrásai szerint Meghan Markle még segített is cigit tekerni a fűből, a szűrőt is saját kezűleg helyezte bele, ami így került a táskába. A vendégek azt állították a The Sun-nak, hogy az ifjú házaspár a szálloda egyik dolgozójától vásárolta a drogot.

Tény, hogy Meghan apja, Thomas Markle már korábban azt állította, hogy az esküvőn marihuánát adtak a vendégeknek, miközben Jamaicában illegális a kábítószer.

Harry herceg és Meghan Markle házasságkötése óta folyamatosan pletykák áradata árasztja el a lapokat, amiket hivatalosan senki sem kommentál. December elején mi is írtunk arról, hogy egy informátor szerint az esküvő előtt is volt egy csörte az ifjú ara és a királyi család között.

(Promotions)

Borítókép: Samir Hussein, WireImage

Life Cikkek esküvő drog Harry herceg Meghan Markle