promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas baj van a rákkal küzdő III. Károllyal, egy igazi rémálom zajlik a zárt ajtók mögött korábbi komornyikja szerint
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly nincs túl jó lelki állapotban korábbi komornyikja szerint.

A brit királyi család az utóbbi időben szinte nap mint nap a hírek középpontjában van. A vesszőfutás jelenleg is tart, főleg miután kiderült, hogy a jelenlegi uralkodó III. Károly után ugyanis mint kiderült Katalin Walesi hercegnénél is rákbetegséget diagnosztizáltak.

Vilmos herceg felesége a diagnózist egy nem olyan túl régen megtörtént hasi műtét után kapta meg, a betegség tényét ő maga jelentette be egy videóban. Katalin hercegné és III. Károly állapotát illetően folyamatosak a találgatások, sőt sokan igen aggasztó előjelekről számoltak be ennek kapcsán:

Most azonban nem Katalin hercegnével, hanem III. Károllyal kapcsolatban derült ki néhány aggasztó fejlemény. Az uralkodóról most egy korábbi királyi komornyik mondott el néhány fontos információt.  

Grant Harrold, aki hét évig dolgozott a király szolgálatában, amikor Wales hercege volt, azt mondta, hogy a két kulcsszereplő nélkül a helyzet rémálommá” vált, a zárt ajtók mögött pedig nagyon zavaros minden.

Nyilvánvalóan a király igyekszik felépülni és ezen van a fő hangsúly, de Károly király számára nagyon frusztráló lehet, hogy nem tud annyit dolgozni, mint szeretne és mivel tudom, hogy mennyire munkamániás biztos vagyok benne, hogy nagyon kikészült ettől a helyzettől

- mondta a New York Postnak az egykori komornyik, aki hozzátette, hogy a monarchia kapacitása 50 százalékra süllyedt, ami miatt simán el tudja képzelni, hogy egy igazi rémálom zajlik a zárt ajtók mögött.

Nme ő volt ugyanakkor az egyetlen aki megszólalt III. Károly helyzete kapcsán, Peter Phillips – aki Anne hercegnő és első férje és Mark Phillips kapitány fia szintén a király „frusztrációjáról” és a teljes munkaidőben való visszatérés iránti vágyáról beszélt egy friss interjúban.

A 46 éves férfi a Sky News Australia-nak adott interjújában megosztott néhány részletet az uralkodó felépülését illetően,illetve ragaszkodott hozzá, hogy a 75 éves király „jó hangulatban van”, annak ellenére, hogy nagyon elégedetlen azzal a helyzettel amibe családja került.

Azt hiszem, végső soron nagyon frusztrált. Frusztrált, amiért nem tud továbblépni és megtenni mindent, amit csak akar.

-  mesélte III. Károly bizalmasa, aki ugyanakkor hozzátette, hogy a király nagyon pragmatikus és megérti, hogy ez most egy olyan időszak, amikor valóban magára kell összpontosítania. 

Nyilvánvalóan nagyon szeretne visszatérni a normális életéhez és valószínűleg frusztrálja, hogy a felépülése jóval tovább tart, mint arra előzetesen számított

- tette hozzá Peter.

III. Károly mellett pedig vélhetően Vilmos herceg is nagyon frusztrált, hiszen neki most nemcsak édesapja, de felesége súlyos betegségével is foglalkoznia kell, ami nem lehet egyszerű úgy, hogy jelenleg ő az egyetlen személy, aki el tudja látni a királyi feladatait a legfontosabb családtagok közül.

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás