promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Külön folytatja Marics Peti és Valkusz Milán, lezárult egy korszak a ValMar sztárjainak életében, semmi sem lesz olyan, mint régen
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Véget ért egy korszak a duó életében.

A Marics Petiből és Valkusz Milánból álló ValMar duó 2017-ben kezdte meg tevékenységét a YouTube-on. Először csak szórakoztató vlog videókat készítettek, ám gyorsan átálltak a zenék kiadására. Széles körű országos ismertséget a 2022 tavaszán debütáló, Szikora Robival közös Úristen című számuk hozta el nekik.

Ezt követően nem volt megállás,

a srácok azóta is állandó szereplői a legnézettebb tévéműsoroknak. Marics Peti korábban a TV2 Sztárban sztár című műsorában zsűrizett, de Milánnal közösen szerepeltek az Ázsia Expresszben is. Ráadásul Peti most már műsort is vezet a TV2-n, méghozzá a Zsákbamacskát, ám egyértelmű, hogy még gyakorolnia kell ezt a műfajt, hiszen előfordulnak kisebb-nagyobb bakik a forgatáson.

Most azonban mondhatni

lezárult egy korszak Marics Peti és Valkusz Milán életében.

Két és fél év után kiköltöztek közös albérletükből és külön-külön mindketten új lakást keresnek.

„Már nem lakunk együtt Milánnal. Elég volt két és fél év egymással, úgy gondoltuk, itt az ideje dobbantani. Mind a ketten eljöttünk az albérletből és új helyre költöztünk. Az évek alatt gondoltam rá, hogy legyen félretéve saját ingatlanra”

- nyilatkozta Marics Peti a Blikknek.

Peti azt is elárulta, hogy szeret főzni, csak eddig nem voltak meg a szükséges körülmények ehhez. A Milánnal közös lakásban maximum reggeliket készített el, bár ahogy ő fogalmaz, azok “mesterien” sikerültek. Hozzátette, hogy az új otthonában biztosan próbálkozik majd komolyabb ételek elkészítésével is, és persze nem maradnak majd el a baráti összejövetelek sem.

Peti elmondása szerint egy gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a Bruno x Spacc formációból ismert

Pető Brúnóval közösen vezethet műsort a TV2-n.

Elárulta azt is, hogy eredetileg úgy tervezte, hogy majd a 30-as éveiben kezd műsort vezetni, amikor zenei téren már kicsit lenyugodott. De nagyon hálás érte, hogy ennyi mindenben kipróbálhatta magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás