promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris befuccsolt Marics Petiék Zsákbamacskája? Irgalmatlan ítélet született az új műsorvezetőkről a nézők körében
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rögtön az első adás után vehemens nézői ítélet született a Zsákbamacska új műsorvezetőiről.

Visszatért a Zsákbamacska a TV2-re, amit előző évben még Majka és Pápai Joci vezetett. Mivel azonban ők átszerződtek az RTL-re - Majka lesz az X-Faktor egyik mentora, illetve a kiszivárgott lista szerint a Nyerő Páros egyik játékosa is -, a TV2 kénytelen volt új műsorvezetők után nézni. Tillát és Ördög Nórát nem akarták már egy huszadik produkcióba benyomni, viszont azt látták, hogy kell a fiatalítás, és a frissesség, ezért úgy határoztak, hogy két műsorvezetőpáros kerül a Zsákbamacska élére, mégpedig Marics Peti és Pető Brúnó, illetve T. Danny és Szente Vajk.

Az első adások le is mentek: szombaton volt a Zsákbamacska VIP különkiadása, amiben hazai hírességek játszottak, majd hétfőn debütált az első civil adás, amit Marics Peti és Pető Brúnó vezényelt le.

De mit szóltak hozzájuk a nézők?

Hiszen jól tudjuk, hogy a nézők véleménye nagyon fontos, ők a fogyasztók, akiknek el kell adni a produkciót, akiket szórakoztatni kell, és le kell szögezni őket a fotelekbe az adás teljes idejére. Kérdés, hogy ez mennyire sikerült, mert ahogy elnéztük a műsor közösségi oldalait, alig találtunk olyan kommentet, amiben dicsérték volna az új műsorvezetőket.

A nézők irgalmatlan, vehemens ítéletet mondtak rögtön az első adás után, sokak szerint ezzel a TV2 teljesen elrontotta az egyébként szórakoztató műsort, és hogy a két fiatal srác a közelébe sem ér Majkának és Pápai Jocinak. Nézhetetlennek és unalmasnak nevezték az emberek a Zsákbamacska 2. évadját, de lássunk néhány konkrét kommentet:

„Még egy iskolai előadás is színvonalasabb, mint amit ott leművelnek....még a ZS kategória is túl jó lenne hozzá...”

„Az egész egy nagyon nagy káosz!!!!!!!!!!!!!”

„Óóó, hogy mennyire ócska a már amúgy is senki peti, és vele az lett a műsor is!”

„A színvonal ismét megvan, minden idiótát beállítanak műsort vezetni, nem csodálom, hogy nem nézi senki már a műsorukat”

„Éppen csak hogy elkezdődött, és már kapcsoltam is át”

„5 perc után átkapcsoltam az RTL- re. Elég volt ennyi a 2 nyálgépből!”

Ezek után kíváncsiak leszünk az e heti nézettségi számokra, hogy hogyan szerepel az első napokon a Zsákbamacska, mert ha az elején megbukik, akkor a TV2 rögtön elkezdhet gondolkodni azon, hogyan folytatja a műsort, ha egyáltalán folytatják még.

Íme egy jelenet a Marics Peti és Pető Brúnó vezette Zsákbamacskából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás