promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi őrületes bejelentést tett: erre nem csak a rajongók fogják felkapni a fejüket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A botrányhősnő következő fejezete eléggé vagány.

Négy nappal ezelőtt még azt sem lehetett tudni, hogy ki került kórházba, és hogy vajon tényleg kábítószer miatt történt-e az egész, - nem mintha most tudni lehetne az igazságot -, a sajtó azonban egyből Tóth Andira szegeztette az embereknek a tekintetét. Milyen érdekes, nem? Általában egy tragédiának kell történnie ahhoz, hogy az emberlánya-, illetve fia elkezdjen másokkal foglalkozni. De mit is várhatunk egy olyan néptől, akinek a rendőrei csak akkor mehetnek be önkéntesen és törvényileg egy házba, miután eldördült egy pisztoly vagy vérfolyik?

Az ember hajlamos arra, hogy ne vegye észre az előtte elterülő jeleket. Hajlamos arra, hogy csak hallgasson egy zenét, de valójában ne lásson mögé. Hajlamosak vagyunk a fejünket a homokba dugni ahelyett, hogy szembenéznénk a valódi helyzettel. Hajlamosak vagyunk arra, hogy amit komolyan kéne vennünk, azt drámának fogjuk fel, semmiségnek, ami pedig komolytalan, azt vérremenő támadásnak érzékeljük. Hajlamosak vagyunk arra, hogy elvárjunk valamit, amit mi magunk nem teszünk meg. Hajlamosak vagyunk ítéletet mondani anélkül, hogy ismernénk az adott illetőt vagy tudnánk a teljes történetet: néha elég csak a jól hangzó kulcsszavak, mint például „megcsalás", „részegen elkövetett hiba", „drog" és már el is könyveljük a másikat rossznak, akivel csak baj van. Nem azt kérdeznénk meg, nem azt kutatnánk, hogy mi állhat a háttérben, hanem csak a felszínt látjuk és azt emeljük ki áldozatnak, aki kevésbé hangos.

Pedig a csend néha nem egyenlő az ártatlansággal. A hangosság pedig nem egyenesen arányos az áldozattal.

Azt nem derült még ki, hogy Tóth Andi járt-e manapság kórházba, az viszont igen, hogy a Halloween-t egy Maricsa Peti koncerten töltötte, de mindenesetre nem is olyan régen az Instagram Storyjában jelentette be a nagy hírét:

„Sziasztok! Nem tudom, hogy TV nézősök vagytok-e, de ha jól hallom, most már nyilvános: amit forgatunk sorozatot, Hazatalálsz címen, az jövőre már látható lesz a TV2 képernyőjén."

Amit azóta már bejegyzés formájában is kitett:

Az előzetes is már kikerült az említett csatorna oldalára: Rúzsa Magdi énekli a főcímdalt, méghozzá a már régről ismert Hazatalálsz című saját szerzeményét.

„Na gyere haza. Vagy ne gyere haza, ne gyere haza. Nem állok jót magamért, be van fejezve!"

- hangzik el Esztergályos Cecília szájából az utolsó képkockákon ez a pár sor, és nekem rögvest a 90-es évekbeli Family Kft jutott eszembe. Ott az volt a színésznő örökzöld mondata, hogy „eddig, eddig, eddig vagyok!", de számomra teljesen egyformán hangzik a kettő. A jófajta értelemben.

Megszületett vajon az új Jóban Rosszban? Akkor ezek szerint lassan számíthatunk egy következő Barátok köztre is az RTL-nél, ugye?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás