promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverték az orvosok, kegyetlen bosszút állt rajtuk egy véres játékban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hidegrázó lett a Fűrész 10. előzetese, amiben Kirakós bosszút áll néhány mexikói orvoson.

James Wan talán még maga sem gondolta volna, hogy a Fűrész 0.5 című rövidfilmjéből 20 év múlva egy 10 részes franchise, minden idők legnépszerűbb horrorfilmes szériája válik. Bár a Fűrésznek komoly rajongótábora van, a legtöbben egyetértenek abban, hogy a 3. rész után erős hanyatlásnak indult a franchise. Aztán jött Kevin Hart, aki azzal győzte meg a LionsGate fejeseit, hogy neki lenne egy jó ötlete rá, hogyan lehetne új életet lehelni a sorozatba.

Hiba volt vakon megbízni benne, ugyanis a Spirál minden idők leghitványabb Fűrész-produkciója lett. Annak ellenére, hogy sem a folytatások, sem pedig a rebootolás nem lett sikeres, a stúdió továbbra sem akarja elengedni Kirakós univerzumát, ezért visszatérnek a gyökerekhez.

A Fűrész 10. része az első és a második epizód között játszódik majd, John Kramer-nek ajánlanak egy kezelést, ami kigyógyíthatja a rákból. Ehhez Mexikóba kell utaznia, ahol az orvosok el is végzik a kezelést, de később rájön, hogy átverés volt az egész. John ezért megtervezi élete legvéresebb, bosszúszomjas játékát, amibe azt a négy embert vonja be, akik elhitették vele, hogy képesek meggyógyítani.

A filmhez készült előzetes hamisítatlan Fűrész-hangulatot ígér ötletes, tipikus Kirakós-csapdákkal, és természetesen az ördögien csavaros eszű sorozatgyilkos szerepében brillírozó Tobin Bellel, szóval lesz itt minden, amiért megszerettük a Fűrészt. Mivel a történet az első két rész között játszódik, visszatér az Amandát alakító Shawnee Smith (aki az előzetesben is feltűnik már), de nem kizárt, hogy felbukkan benne Costas Mandylor is, mint Hoffman.

A Fűrész 10. része szeptember 29-én debütál a magyar mozikban, addig is nézzétek meg az első előzetesét, ami olyan jól sikerült, hogy már most látni akarjuk az egész filmet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás