promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyaroknak nem kellenek a drága élelmiszerek, Apple cuccokért állnak kilométeres sorokban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őrült roham vette kezdetét ma a budapesti Árkádban, hosszú sorok kígyóztak a legmenőbb Apple cuccokért, mert megnyilt a legújabb iSTYLE üzlet kishazánkban. Egy feltőltött videó tanúsága szerint az emberek a nyitónapi akciók miatt hajlandóan voltak egy többszáz fős sor végére is beállni. 

Videós beszámoló kering arról az interneten, hogy a prémium Apple-boltnak tartott iSTYLE egy újabb üzlethelyiséget nyitott ma Budapesten az Árkádban. A felvétel pedig egyértelmű bizonyítéka annak, hogy még lesajnált hazánkban is van igény az olyan luxustermékek nyújtotta kényelemre és nívóra, mint a híres almás márka. Bár állítólag egyre több embernek jelent nehézséget még egy kiló alma megvásárlásra is, nemhogy egy többszázezres technikai eszközre ruházzon be. 

A szervezőguru, Statik Gábor által feltöltött videó szerint tulajdonképpen kilométeres sor áll csatasorba az iSTYLE szerint százezres kedvezményekkel kínált Apple-termékekért. Ugyan készletkorlátról nem adott hírt az üzletlánc, ám azt már a mai Facebook posztjukban is megemlítették, hogy a vásárlók egy azon termékből csak két darabot vihetnek el. Igaz, meglepődnénk, ha az Árkádban nyitott új boltban ma az üres polcokon kívül túl sok minden maradna. 

Az iSTYLE tegnap még azt is kihirdette, hogy az első száz vásárló egy ingyen ajándékot fog kapni. A beszámolók alapján nem volt rossz a hírverés: egy kommentelő szerint már reggel 8 órakor ezernél is többen vártak a bejutásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás