promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utazni indultunk a legjobb barátnőmmel, mikor két fiú leszólított Pécsett: egy óra múlva már egy hotelszobába voltunk, ahol csak egyetlen ágy volt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sohasem kerültem még ilyen helyzetbe, most nem tudok a barátnőm szemébe nézni.

Karola és Brigi szerettek volna elutazni egy tengerparti városkában, azonban egy magyar városban elakadtak. Az események innentől őrült fordulatot vettek. Most az ő történetüket olvashatjátok:

Eléggé rám járt a rúd mostanában, szinte az életem minden területén nem épp pozitív változások álltak be. A párom és én mostanában nem találjuk a közös hangot, így megbeszéltük, hogy szünetet tartunk. A munkahelyemen átszervezések voltak és egy teljesen új feladatkört bíztak rám, amibe még bele kell tanulnom. A családdal is egyre több volt a feszültség, így mindenképpen szerettem volna egy kicsit kikapcsolódni, így ahhoz fordultam, aki ezekben a nehéz időkben is végig a támaszom volt: a legjobb barátnőmhöz. Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve egy kis kiruccanáshoz, így kitaláltuk, hogy kicsit elszökünk a hideg idő elől valami tengerparti kis városkába. Horvátországot néztük ki, kocsival mentünk, de megbeszéltük, hogy előtte még megállunk Pécsett és sétálunk egy kicsit. A barátnőm vezetett. Rendben elindultunk és rendben oda is értünk. Nagyon jó volt a hangulat, sétáltunk, majd beültünk ebédelni. Éppen hogy rendeltünk, amikor két fiú ült oda hozzánk és beszélgetni kezdtünk. Nekem félig meddig van barátom, a barátnőm viszont teljesen szingli.

Nagyon jól elbeszélgetett az egyik sráccal és láttam, hogy megvan közöttük a kémia. Én a jó hangulatban három koktélt is kikértem és halványan emlékszem csak a történésekre. A beszélgetés egy ponton más irányt vett. A két srác látva, hogy én már egészen jó hangulatba kerültem, megkérdezte nem megyünk-e fel velük a hotelszobájukba, mivel ők sem helyiek voltak.

A barátnőm azt szerette volna, ha elindulunk, esetleg ő elérhetőséget cserél azzal a fiúval, akivel beszélgetett én azonban arra gondoltam, hogy miért ne lehetne ez az utazás egy vad kaland is? Igent mondtam. A barátnőm megkért, hogy ne, de mondtam, hogy egyszer élünk és elmentem vele. Ő nem akart egyedül hagyni és az egyik srác tényleg nagyon bejött neki. Felmentünk a hotelszobába és végül mind a négyen jól éreztük magunkat.

Legalábbis én azt hittem. Másnap mikor felkeltem a barátnőm már nem volt sehol. Próbáltam hívni, keresni, mire a két srác elmondta hogy már éjszaka elment és nagyon ideges volt. Ott voltam Pécsett, a kocsija sehol. Megnéztem, írt egy üzenetet: soha többet nem akar látni, ő nem akar egy ilyen barátnőt az életébe. És azt is hozzátette, hogy szégyelljem magam, amiatt amit vele csináltam és amiért belementem egy ilyen méltatlan kalandba. Köpni nyelni nem tudtam. nagyjából megvan az este és nem tudtam olyan dologra visszaemlékezni, ami ennyire kiverhette volna nála a biztosítékot.

Soha többet nem reagált egyetlen üzenetemre sem. Én azonban nem tudtam szégyent érezni. Lehet azt gondolta ráerőltettem valamit? Vagy a srác miatt haragudott? Esetleg egyáltalán az ötletért, hogy négyesben szórakozzunk?

Végül béreltem egy autót és elmentem egyedül a kiruccanásra. A nyaralás végére már nagyon hiányzott a barátnőm és megbántam, hogy ott és aznap engedtem a vágyaimnak, szörnyen mardosott a bűntudat. De nem bocsátott meg. Hazamenve elkezdtem rendbe rakni az életem többi területét és örökre magam mögött hagytam annak a pécsi éjszakának az emlékét, vele pedig egy több éves barátságot is.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás