promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álomgyönyörű ikertornyok: Catherine Zeta-Jones földöntúli szépségű lánya kiköpött édesanyja, le se tudnák tagadni egymást
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mintha csak a 21 éves Catherine Zeta-Jonest látnánk, Carys kétségtelenül édesanyja szépségét örökölte.

Ahhoz képest, hogy annak idején nem jósoltak hosszútávú kapcsolatot Catherine Zeta-Jonesnak és Michael Douglasnek a nagy korkülönbség miatt, a világsztárok még 24 év házasság után is nagyon boldogok egymás mellett. Nem is olyan régen éppen a golfpályán fotózták le a Zorro és a Wednesday 54 éves színésznőjét, illetve a 79 éves, kétszeres Oscar-díjas filmsztárt, és ott is az látszott rajtuk, hogy nagyon jól megvannak egymással.

Hogy mitől alakult ki közöttük ez a tökéletes kémia, nem tudni, egyesek szerint nem kizárt, hogy azért találtak ilyen jól egymásra, mert mindketten ugyanazon a napon, szeptember 25-én születtek, és akik egy napon tartják a születésnapokat, azok között egy egészen furcsa kapcsolat állhat fent; mintha tényleg mágnesként vonzanák egymást.

Együttlétük alatt két gyermekük született: fiuk, Dylan 2000 nyarán jött a világra, lányuk, Carys pedig 2003-ban született. Utóbbi a napokban tartotta a születésnapját, most már 21 éves felnőtt nővé érett, és le se tudná tagadni, hogy ki az édesanyja. Carys ugyanis kísértetiesen hasonlít Catherine Zeta-Jonesra; mintha csak a színésznőt látnánk fiatalkorában.

Ráadásul Carys az édesanyja egyik ruháját vette fel a születésnapján, mégpedig azt a rózsaszín, csipkés darabot, amit Catherine az 1999-es MTV Movie Awards-on viselt.


Volt, aki azt mondta, hogy Carys Catherine Zeta-Jones "dublőre", mert tényleg annyira hasonlít rá. Ez igaz, csak a kor nem stimmel: ugyanis a Zorro és a Wednesday sztárja 30 éves volt, mikor ebben a ruhában megjelent az MTV eseményén, Carys pedig még csak most töltötte be a 21. életévét.

Catherine Zeta-Jones and Carys Douglas Nail Mother-Daughter Style at the Dolce & Gabbana Alta Moda Show.

Posted by El Memero on Friday, April 5, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás