promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghamisították Magyar Péter hangfelvételét, teljesen máshogy került fel az internetre
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megváltoztatták Magyar Péter hangfelvételét.

Magyar Péter kedden beváltotta az ígéretét, és közzétett a hangfelvételt, mielőtt belépett volna az ügyészség kapuján. Ezen a felvételen Varga Judit és Magyar Péter beszélgetését hallhatjuk; a jogász egyébként azt mondta, hogy olyan bizonyítékok vannak a birtokában, amik a kormány lemondásához vezetnek majd. Varga Judit maga is a közösségi oldalán reagált volt férje hangfelvételére, de ugyanezzel a poszttal le is bukott a lemondott igazságügyi miniszter.

A hangfelvétellel most tele van az internet, nem csak a közösségi médiában, de a videómegosztó oldalakon is ott van - de nem csak az eredeti. Ugyanis meghamisították Magyar Péter felvételét, és kikerült az internetre egy olyan verzió is, ami köszönőviszonyban sincs a jogász által közzétett változattal.

Ez az eredeti hangfelvétel:


Hogy a meghamisított verzió miért készült el, erre nagyon egyszerű a válasz: a poén kedvéért. Merthogy valaki úgy gondolta, vicces lenne, ha Magyar Péter hangját kicserélné Damu Rolandéra - a végeredményben így aztán úgy hangzik, mintha a jogász káromkodva üvöltözne Varga Judittal, hogy nem tud főzni.

Merthogy a meghamisított hangfelvételhez felhasznált anyagot a régi Hal a tortán egyik jelenetéből vették, amiben Damu Roland kiakadt, hogy nem ő lett a győztes - holott ő kora reggel kelt már, hogy a marhapörköltnek neki álljon, hogy milyen messziről hívott zenészeket csak azért, hogy kedveskedjen a vendégeinek. Akik emlékeznek még erre a jelenetre, tudhatják, hogy Damu Roland itt hangosan kiabált a stábbal, és összerugdalta a berendezést, miközben a vendégek maguk között próbálták oldani a feszültséget némi poénkodással.

A végén aztán az Irigy Hónaljmirigy tagja, Varga Győző olyat mondott Damu Rolandnak, amivel azonnal megsemmisítette a tajtékzó celebet:


Sajnos mire megírtuk a cikkünket, a hamisított videót letörölték a Facebook-ról, így azt nem tudjuk megmutatni, de alatta többen is dühös kommentben szóltak a készítőnek, hogy ez egyáltalán nem vicces; sőt, inkább megtévesztheti az embereket, akik mondjuk nem tudják, hogy ez valójában nem is Magyar Péter, hanem Damu Roland hangja. Bizonyára ezek miatt a kommentek miatt törölte végül a posztoló a videóját.

Varga Judit egyébként egy igen velős interjút adott Hajdú Péternek, amiben sok mindent elárult, amiről előtte nem beszélt a nyilvánosság előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás