promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkolták, de kiderült: ennyit kapott Kulcsár Edina a válás után
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuti nyeresége se semmi, de G.w.M felesége szakította a legnagyobbat.

Egy válás minden esetben hatalmas veszteség és kifejezetten érzéketlenség ilyenkor nyertesekről és vesztesekről beszélni. Azonban ha a a sztárvilágról van szó, akkor minden esetben felmerül a kérdés, hogy mégis ki került ki jól egy kapcsolatból? Az utóbbi idők egyik legnagyobb visszahangját kiváltó válása volt Kulcsár Edina és Csuti bejelentése, ami után felrobbant a bulvármédia.

Egész életüket megmutatták a médiában, így jogosan merült fel az igény arra, hogy a válásuk körülményeiről is mindent tudni akarnak. Ezt azonban sokáig titkolták, így kuriózum számba megy, hogy kikerült egy ilyen mérés a kapcsolatukról.

Egyértelmű, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb influenszer párja volt Kulcsár Edina és férje, Csuti, ebbe a pozícióban pedig nagyon sokat számít az, hogy hány követővel rendelkezik az adott ember. Ezt mérte le egy magazin, és egésze meglepő eredmények születtek.

Összetett téma ez, hiszen míg Kulcsár Edina és G.w.M színpadi emberek, volt párjaik másból, civil foglalkozásból éltek. Mindenki azt gondolta, hogy Kulcsár Edina profitált ebből a legtöbbet, azonban ez koránt sincs így.

Ám ez nem igaz, ugyanis a válás körüli felhajtás miatt Kulcsár Edina rengeteg munkát lemondott, ami miatt sok pénztől esett el, így határozottan rosszul viselte ez az időszak, ugyanis a lelki veszteség mellett anyagi kár is érte.

Kulcsár Edina több százezer követővel rendelkezik, míg a válás idején Csutinak 7 ezer követője volt, ehhez 9 ezer új követőt szerzett. Amikor kiderült, hogy Kulcsár Edina és G.w.M egy párt alkot, akkor a rapper nem kevesebb mint 24 ezer új követőt szerzett, ami életminőségben is kifejezhető változás.

A legnagyobb nyertese az egésznek azonban Melanie, akinél 50 követőről egészen 50 ezerre duzzadt a követők száma. Ezzel pedig az egyébként intelligens hölgy, aki nukleáris fegyverkezést tanult, beszél héberül, majdnem találkozott Obamával, dolgozott a Parlamentben és Brüsszelben, végül exférje miatt lemondott mindenről.

Melanie véleményére azonban azóta is sokan kíváncsiak és a követői száma nem hogy csökken, inkább növekszik.

Forrás: Kiskegyed magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás