promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - április 23: ez a csillagjegy ma elveszítheti a munkáját, de másra is nehéz nap vár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Mérleg-hold állás miatt figyeljünk oda a kapcsolatainkra.

Átalakultak a tervek és balesetek jelenleg a javunkra válnak. Az érzékeny Hold és a gyönyörű Vénusz találkozik a kommunikatív Ikrek jegyében, reggel 8:43-kor EDT időszámítás szerint, így, bár a trükkös Merkúr visszatérő időszaka késéseket, félreértéseket és technikai problémákat hoz, ezek a problémák valószínűleg pozitívan alakulnak ki váratlan módon. Ezután a Merkúr jól összehangolódik a hatalmas Mars energiáival, segítve minket, hogy könnyebb utat találjunk, okosabban dolgozva, nem nehezebben. Az élet talán nem úgy alakul, ahogy terveztük, de hosszú távon mindez a legjobbért történik.

Kos
Március 21-április 19

Az áthelyezett időpontok elvezethetnek téged egy jobb helyre, mint az eredeti célod. Az eredeti ötleteid váratlanul megszakíthatják mások, akik teljesen más útra visznek, mint amit elképzeltél. Ez sokkoló lehet, de mégis még szórakoztatóbb és pihentetőbb lehet, mint amire számítottál. A barátok akár segíthetnek is, hogy biztonságban érezd magad, így többet pihenhetsz, mint amennyit vártál. Nyitott szemmel légy a szórakoztató meglepetésekre.

Bika
Április 20-május 20

Egy szerencsés esemény hamarosan az utadba kerülhet. Figyelj oda egy váratlan ajándékra, visszatérítésre vagy nyereményre, amire nem számítottál, hogy megnyersz, mivel a bolygók szerencsével árasztanak el téged. Lehet, hogy valami olyasmi is, amit korábban szerettél volna megteremteni, de már elfelejtetted, mígnem most megjelenik. Jó beszélgetések is lehetőségként jelentkezhetnek a támogató rendszereddel, szóval hátradőlve élvezd azokat az ajándékokat, amelyeket az univerzum megoszt veled.

Ikrek
Május 21-június 20

Bármikor megváltozhat a nézőpontod egy személyes tulajdonságról. Valamit, amit korábban hibaként láttál magadban, most egy másfényt mutathat be, amely inkább a tulajdonság pozitív oldalát mutatja, mint a negatívumokat. Mások előbb észrevehetik ezt, mint te. Talán valaki hirtelen megdicsér téged érte, és megmutatja neked, hogy az ő szemszögükből nézve valójában értelmesebb, mint ahogy te magad láttad. Legyél magabiztos abban, amit a világnak nyújtasz!

Rák
Június 21 - Július 22

A mai nap a véletlenekről szól számodra. Dolgok úgy alakulnak, mintha varázslattal történnének, olyan módon, amit előre nem láthattál. Lehet, hogy aggódtál bizonyos lépések miatt, de félelmeid egyenként oldódnak meg, ahogy a helyzetek megoldódnak. Mások segítségére is számíthatsz útközben, még anélkül is, hogy kérnéd őket, így hagyd, hogy az élet sodorjon.

Oroszlán
Július 23 - Augusztus 22

Sok kéz sokat segít most! Ha a körülötted lévők segítséget ajánlanak fel, fogadd el bátran. Egyedül valószínűleg egész napig tartana a tervezett teendők elvégzése, de ha engeded, hogy mások is bekapcsolódjanak, sok időt megspórolhatsz, és a munka gyorsan vége lesz. Még játékra vagy vidám beszélgetésekre is sor kerülhet a munka közben, ami segít elütni az időt. Ne érezd úgy, hogy mindent egyedül kell megtenned.

Szűz
Augusztus 23 - Szeptember 22

Lehet, hogy úgy érzed, hibát követtél el, de mások valószínűleg lenyűgözőnek találják a mai teljesítményedet. Még akkor is, ha nem éred el a saját belső szabványaidat, mások valószínűleg lenyűgözve lesznek attól, amit elértél. Ők nem látják azt a tervet, amit fejben készítettél magadnak, így nem fogják úgy érezni, hogy alulteljesítettél. Fogadd el az érkező dicséreteket, mert megérdemled őket.

Mérleg
Szeptember 23 - Október 22

A mai napon a partnereddel való együttműködés sok munkától kímélhet meg téged. Most valószínűleg extra nyitott vagy és optimista. A pozitív hatás, amit kifejthetsz valakire, akivel együtt dolgozol, akár egy barátod, vagy egy üzleti partner, segíthet abban, hogy támogatást kapj, amikor szükséged van rá. Lehetséges, hogy segítségre lesz szükséged egy projekthez, és azok az emberek, akik fontosak számodra, tanácsot vagy akár anyagi segítséget is nyújthatnak. Ne félj kérni, amire szükséged van, mert valaki lehet, hogy éppen arra vár, hogy segíthessen neked.

Skorpió
Október 23 - November 21

Egy kis késedelem segíthet abban, hogy a lehető legjobb döntést hozd. Lehet, hogy izgatott voltál egy projekt elindításától, de ne csüggedj, ha valamilyen lassulás vagy szükséges javítások adódnak. Különösen, ha egy kollégának szüksége van a segítségedre, ne habozz beugrani! Ezzel megmutathatod neki, hogy fontosnak tartod a kapcsolatotokat, és segíthetsz a saját és az ő projektjének anélkül, hogy túl nagy erőfeszítéseket kellene tenned. Egy életen át tartó barátot nyerhetsz, tehát ne legyél szégyenlős.

Nyilas
November 22 - December 21

A rosszul megértett tervek most jobban működhetnek neked. Lehet, hogy vártál arra, hogy találkozz valakivel vagy prezentálj valamit egy csoportnak, de érezted, hogy nincs elég időd felkészülni. Szerencsére valószínűleg a találkozó vagy a prezentáció elhalasztódik! Ha extra időt kapsz a kutatásra és gyakorlásra, használd ki, hogy magabiztosan, kiforrott eredményekkel állhass elő.

Bak
December 22 - Január 19

Néha a kockázatvállalás a legjobb eredményekhez vezet. Kilépni a megszokott keretekből, kreatívnak lenni és az ösztöneidre hallgatni kellemesen meglepő eredményeket hozhat. Lehet, hogy olyan emberekkel kezdhetsz beszélgetést, akikkel egyébként sosem tennél, vagy kísérletezhetsz egyedi kreatív módszerekkel vagy divatstílusokkal. A házad rendbetétele, a ruhatárad megújítása és a szabad stílusú alkotás mind fantasztikus eredményekhez vezethet. Sok kellemes meglepetést hoztak már az életben azok a dolgok, amelyek véletlenül történtek, tehát ki tudja, mi lesz a te "eureka" pillanatod!

Vízöntő
Január 20 - Február 18

A ma esetleges véletlenek vidám pillanatokat hozhatnak. Találkozhatsz olyan emberekkel, akikre nem számítottál, és lehet, hogy meghívnak egy házibuliba vagy családi ünnepségre, amiről egyébként nem tudtál volna. Még ha aggódsz is, hogy túl hirtelen jön, vagy hogy nem fogsz kapcsolódni senkihez, bízz benne, hogy ez az a nap, amikor érdemes kockáztatni! Csak légy önmagad, és nézd meg, ki kapcsolódik az energiáiddal.

Halak
Február 19 - Március 20

Az aktuális késések lehetőséget adhatnak a pihenésre. Legyen szó egy elmaradt programról vagy egy másik átvállalt felelősségről, most bátran élvezheted a szünetet a mindennapi rohanásban. Töltsd ezt a napot otthoni pihenéssel vagy több időt tölthetsz a családdal, mint általában. Ne érezd magad bűntudattal, ha szabadidődben nem vagy produktív - majd lesz még idő a munkára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás