promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus meglepetést okozott a Szerencsekerék, ilyen még nem volt, ebbe beleremegett az RTL
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre senki se számított, Kasza Tibi nevetve uralja a tévéket.

Sokan még csak nem is sejtik, hogy jelenleg mennyire különleges időket él a magyar televíziózás, ugyanis egészen elképesztő manapság belegondolni abba, hogy az egyik csatorna gyakorlatilag ismétlésekkel veri a konkurenciát. A Kasza Tibi-féle Szerencsekerékről van szó, ami a nézettségi adatok alapján a 28. héten akkora meglepetést okozott, hogy abba valószínűleg még az RTL is beleremegett – a TV2-nél pedig jó eséllyel még pezsgőt is bontottak.

Akármennyire is frusztrálja a nézők egy bizonyos részét az, hogy a TV2 már hetek óta csak ismétléseket ad a Szerencsekerékből, úgy látszik, hogy a csatornának bevált ez a „lusta” stratégia, ugyanis Kasza Tibi produkciója egyenesen szárnyal, és már az RTL harmatgyenge próbálkozásait, a Tippelj és vidd el!-t, illetve a celebekkel telezsúfolt Activityt is sikerült röhögve legyőznie a nézettségi versenyben.

A Szerencsekerék minden hétköznap este a legnézettebb műsor volt a 18–49-es kategóriában, a heti toplistán pedig a második helyen végzett, ami nem csupán rendkívül meglepő, hanem egészen elképesztő teljesítmény is, hiszen az egészen hihetetlen, hogy a TV2 ekkora sikert arat olyan ismétlésekkel, amiket a nézők többsége már látott, ráadásul bármikor újranézhet az interneten.

Nem csoda, hogy a TV2 ismét a nézettségi ranglétra csúcsán van, de azért az RTL-nek sem kell túlzottan keseregnie, ugyanis nincs sokkal lemaradva. Viszont minden bizonnyal valami hatalmas újítás kell ahhoz, hogy a későbbiekben meg tudja verni a TV2-t, ugyanis a Szerencsekerék olyan erővel zakatol tovább, hogy azt csak valami különleges, nagy dobással lehet megállítani.

Itt lehet megtekinteni egy fantasztikus pillanatot a Szerencsekerék legutóbbi, ismételt adásából, ami sokak szemébe könnyeket csalt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás