promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen az arca, 62 éves A múmia-filmek kegyetlen főgonosza, Imhotep
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Vosloo, azaz imhotep pár nappal ezelőtt a kamerák elé állt, a 61 éves színész alaposan megváltozott az évek alatt.

Brendan Fraser, Rachel Weisz és Arnold Vosloo, ha ezt a három nevet halljuk, valószínűleg azonnal tudjuk, hogy bizony a 2000-es évek legjobb kalandfilmjeiről van szó. A múmia első és második része a kalandfilmek listáján általában az előkelő első háromban végez a kritikusok és a rajongók egybehangzó véleménye szerint is. Olya tudott mutatni a két film, amelyet azóta sem sikerült überelni, de még megközelíteni sem.

A harmadik rész azonban már nem aratott osztatlan sikert, nagyon sok tényező felsorolható, hogy miért alakult így. Hiányzott az ikonikus női szereplő, Rachel Weisz, akivel nagyon jól működött Brendan Fraser, ám valószínűleg hiányzott Egyiptom (a sivatag, a piramisok) is, mint az a környezet, ahol az ilyen romantikus történet a legjobban tud működni. Amúgy tervben volt egy negyedik rész is, de nem lett belőle semmi. Az interneten terjengő pletykák szerint ez a film valószínűleg Dél-Amerikában játszódott volna, és újra lettek volna piramisok a filmben, hiszen az aztékok földjén lett volna a nagy felfedezés.

Sok rajongói hozzászólás szerint a különböző fórumokon, pedig még egy fontos összetevő hiányzott, az egyik leglényegesebb:

a kegyetlen főgonosz.

Arnold Vosloo nagyon jól hozta a kegyetlen múmia, Imhotep szerepét. Annak ellenére, hogy ő volt a filmben a főgonosz, bizony imádták a rajongók. Épp úgy ikonikus szereplője volt A múmia-filmeknek, mint a pozitív szereplők, a hősök. A hősök ugyanis csak az ő fénytörésében lettek hősök.

Arnold Vosloo több csúcsprodukcióban is szerepelt, így többek között Dwayne Johnson-nal játszott együtt a G. I. Joe-ban is, itt Zartant alakította.

Most egy új akció-dráma sorozatban szerepel, amely a Plan B-névre hallgat, erről beszélt most a kamerák előtt. Az ősz szakáll láttán sokan természetesen nem ismerték fel, sok hozzászólás is érkezett a közösségi média különböző platformjain, ugyanis többen meglepődtek, hogy ő játszotta Imhotepet még a korábbi kalandfilmekben.

Így néz ki most a legendás színész, aki egy kicsit mindig is Imhotep marad:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás