promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges fotókon a szilveszteri díszekben pompázó Budapest, a magyarok bizony tudnak bulizni
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén is egészen lenyűgözőnek ígérkezik a szilveszteri tűzijáték.

Az utóbbi években már megszokhattuk, hogy fővárosunk Budapest szilveszter éjjelén igazán különleges fényekben pompázik. A belváros vagy a Budai vár kivilágított fényei igazán lenyűgöző látványt nyújtanak az óévet búcsúztatók számára, így aki megteheti, annak mindenképp érdemes kilátogatni a főváros látnivalóihoz az év utolsó napján is.

A 2023-as Budapesti Szilveszteren is számos pompás program vár ránk. A Váci utcán keresztül a Vörösmarty tér felé sétálva pédául kedvünkre ihatunk forralt bort a hideg időben, illetve ehetünk egy finom kürtőskalácsot vagy kolbászt is. Szilveszter napján pedig a Vörösmarty téren vásárolhatunk az új évre szerencsét hozó malacokat vagy érméket is, illetve a gyermekeket számos világító játékkal várják az árusok.

A fergeteges hangulat alapjául szolgálnak a zenés programok, a színesebbnél színesebb parókák, álarcok és egyéb kiegészítők, illetve a trombiták harsonája, melyeket az éjféli látványos tűzijáték követ.

Az éjfélkor kilőtt tűzijáték kétségkívül idén is rendkívül látványos lesz, hasonlóan az elmúlt évekhez, amelyeket általában több ezet követ végig élőben a Duna parton. Az elmúlt évek budapesti szilveszteri fényeiről és tűzijátékáról, most jó néhány izgalmas fotó látott napvilágot, melyeket most így az estére készülve te is megtekinthetsz galériánkban!

 

 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás