promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem látott fotók kerültek elő Michael Schumacherről, így festett egykor a kómában fekvő legenda
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Micheal Schumacher 10 évvel ezelőtti balesete az egész világot megrázta.

Már 10 év is eltelt az egész világot megrázó, súlyos síbaleset óta, ahol a  legenda, a világ egyik legnagyobb sportembere, Michael Schumacher élete, karrierje és jövője derékba tört. 

A közelgő évforduló alkalmából egy német újságíró kereste fel a baleset helyszínét és meglepő módon meg tudott szólaltatni egy, az aznapi események szempontjából kulcsfontosságú embert, amelyről alábbi cikkünkben számoltunk be:

A legenda a baleset óta teljesen eltűnt az emberek látóteréből, azonban hiába az eltelt idő, a közvélemény tudni akarja mi történt kedvenc pilótájukkal. "Schumi" családja azonban hajthatatlan: sem a gyermekei, de orvosai és ügyvédje sem hajlandó semmit elárulni arról, hogy pontosan mégis milyen állapotban telnek az egykori Forma-1es sztár mindennapjai.

A kómából egyébként Schumi 2014. júniusában tudott felébredni, és az állapotáról azonban jelenleg is vajmi keveset tudunk. A hétszeres világbajnok azonban január 3-án azaz holnap ünnepli 55. születésnapját, ennek alkalmából pedig most több soha nem látott felvétel került elő róla.

A legenda felépülésére már szinte semmi esély nincs, de ezen fotók láttán mindenki felidézheti emlékeit a legendás sportolóról.

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás