promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismerni Lindsay Lohanra, brutális ahogy most kinéz az egykori gyereksztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lindsay Lohan elég sok mindenen keresztül ment már karrierje során.

Az 1986. július 2-án született Lindsay Lohan már gyerekként híres volt, hiszen szerepelt az Apád-anyád idejöjjön! című családi filmben, ami egyből beindította a karrierjét. Utána olyan alkotásokban láthattuk őt, mint például a Nem férek a bőrödbe, Bajos csajok vagy a Kicsi kocsi - Tele a tank, így sokáig ő volt Hollywood legfényesebb csillaga.

Az egykori gyereksztár élete azonban hamar nagy fordulatot vett, az elmúlt húsz évben pedig aligha volt nála botrányosabb életű színésznő Hollywoodban. Az évek alatt többször megjárta az elvonót, és sokszor nagyon rossz hírek jöttek róla, azonban szerencsére sikerült kijönnie a gödörből, néhány évvel ezelőtt ugyanis a Neflixen tért vissza A Karácsonyi románc című filmben, ami bár nagy sikert nem aratott de mégiscsak a streaming-óriés saját gyártású filmje volt.

Ami Lindsay magánéletét illeti, úgy tűnik ott is minden a legnagyobb rendben van, nemrégiben ugyanis a most 37 éves színésznő édesanya lett, miután 2023 júliusában megszületett kisfia, aki az igazán különleges Luai nevet kapta.

A gyereksztárként feltűnő színésznő azonban természetesen rengeteget változott az elmúlt években, az egykori szeplős kislányból egy érett nő lett, akit láthatóan többször is igencsak megviselt az élet.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy nézett ki gyerekként és hogy néz ki most Lindsay Lohan, nézd meg a galériánkat!

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás