promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentést tett a Lidl, ami minden vásárlót érint
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Lidl olyan akciózást vett be, amitől mindenkinek az álla le fog esni.

Nem olyan rég ugyebár nagy bejelentést tett a kormány. Augusztus elsejétől nemcsak az élelmiszerek 15 százalékos akciózása indult el, hanem változás volt a SZÉP-kártyánál is. December végéig a munkáltatók a jelenlegi kereten felül a SZÉP-kártyára egyszeri, legfeljebb 200 ezer forintos többlet összeget utalhatnak dolgozóiknak.

Így 2023-ban 650 ezer forintra emelkedik a rendkívül kedvező adó- és járulékfizetés mellett adható munkavállalói elismerés keretösszege, valamint ebben az időszakban a SZÉP-kártyákon rendelkezésre álló összegeket a családok hidegélelmiszerek vásárlására is felhasználhatják.

Ezt természetesen a Lidl-ben is elkölthetjük, de azért a bolthálózat felhívta a figyelmet, hogy alkoholos italokat, tartós fogyasztási cikkeket, textíliákat, tisztító- és mosószereket, kozmetikumokat, újságokat, papírárut, illetve ajándékkártyát a SZÉP-kártyával nem tudunk vásárolni.

A Lidl Magyarország „Mentsük meg” elnevezésű, zöldségeket és gyümölcsöket érintő élelmiszermentő akcióját már rengeteg vásárló ismeri. A bolthálózat úgy döntött, hogy most ezt itt az ideje kibővíteni, szóval innentől az akció a pékárúkra is érvényes lesz.

Innentől hazánkban 197 áruházban 50 százalékos kedvezménnyel lehet a kosarunkba tenni a tegnapról megmaradt de még minőségileg kifogástalan sós, illetve édes pékárukat. A Lidl ezeket kettő és ötdarabos egységcsomagban fogja összeállítani.

„Az első ütemben elindított zöldség-gyümölcs „Mentsük meg” élelmiszermentő akciónk rendkívül népszerű, ez idáig több mint 615 tonna zöldséget és gyümölcsöt mentettünk meg vásárlóinkkal közösen. A sikeres tesztfázis lezárását követően pedig most már az országosan elérhető pékárucsomagokkal egészül ki a program. A külön erre a célra kialakított állványon megtalálható, az előző napi értékesítésből megmaradt, de még fogyasztható pékárukból összeállított 2-5 darabos csomagok fél áron kaphatóak, ami jelentős megtakarítást eredményezhet a vásárlók számára”

- jegyezte meg Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország kommunikációs főnöke.

Szóval akit nem zavar, hogy tegnapi pékárut vásárol, az innentől kezdve rengeteget fog tudni spórolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás