promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - április 20: a Bika-szezon kezdete nagy változásokat hozhat ennél a jegynél
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kos újhold után a Hold is a Bikába lép.

Az újjászületések nem mindig könnyűek.A tüzes kos jegyben felkelő újhold - ami az állatöv első jele - a főnixhez hasonló energiája arra inspirál minket, hogy újraformáljuk magunkat. A Hold komfortra összpontosító Bika jegyébe lép, és az akadályok visszaterelhetnek minket a komfortzónánkba. A ragyogó Nap hasonlóan jár el, 10:14-kor közép-európai idő szerint belép a Bikába, arra kérve minket, hogy lassítsunk és készítsünk tervet, mielőtt belevágnánk. Vigyázat – ezután a Nap a pusztító Plútóval szembekerül, megrendítve a bizalmunkat bármilyen tervek vagy változások iránt. Lassítani jó!

Kos

Az öreg éned a múltban marad. Lehet, hogy egykor alábbadtál annál, mint amit megérdemeltél volna, de most, a pénzügyi vagy biztonsági szektorban felmerülő akadályok legyőzése megmutathatja, hogy TE érdemled meg a legjobbat! Félvállról vett intézkedések elfogadása vagy nem azonosulni azokkal a pillanatokkal, amikor számít, újra és újra csalódást okozhat, és te már nem ez a személy vagy. Ez a személyes fejlődés kezdetben idegesítő lehet, de csak te változol az emberré, aki lenni szeretnél.

Bika

Egy álom buzdíthat arra, hogy elérd a nehezebb célokat. Legyél kész egy olyan spirituális élményre, ami megerősíti a hitedet önmagadban, és potenciálisan olyan életstílusokat emel ki, amelyekről azt gondoltad, elérhetetlenek számodra. Elképzelheted magadat egy jövőbeli karrierben vagy élethelyzetben, ami jobban illik hozzád – talán még nem is tudtad, mennyire akarod, amíg nem láttad magadban. Ne korlátozd magad az tapasztalatlanság miatt! Inkább tegyél konkrét lépéseket, hogy megszerezd a szükséges tapasztalatot.

Ikrek

Egy friss baráti kör lehet, hogy jobbá tesz téged. Lehet, hogy mostanában más helyen kezdtél dolgozni, vagy olyan tanfolyamra jársz, ahol több időt tölthetsz másokkal – vagy akár az interneten fórumon vagy chaten találkozhatsz ezekkel a társakkal. Ma engedd, hogy a társaid arra inspiráljanak, hogy valami olyanná válj, amit neked mutattak, még ha korábban nem is tudtad, hogy lehetséges. Az új személy lenni ijesztő lehet, de bízz magadban.

Rák

Nyilvános személyiséged pillanatok alatt új köntöst kaphat. Más emberek más fényben láthatnak téged, amint bizonyítasz valamit, vagy elismerést nyersz egy közösségtől. Ez az új hírnév terhesnek vagy olyannak érezhető, aminek meg kell felelned a jövőben, de valójában mások csak azt ismerik fel, hogy hogyan nőttél személyként, és mire vagy képes, ha elhatározod. Ne félj az elismeréstől!

Oroszlán

A külföldi helyekről való tanulás tágíthatja a látóhatáraidat. Most képes vagy más kultúrákból tanulni, még ha nem is rendelkezel feltétlenül jeggyel sehová. Új kultúrákról kaphatsz információkat külföldi filmekből, más kultúrák tagjaival való beszélgetésből vagy akár tanfolyam látogatásból. Kevesen utazhatnak egyik pillanatról a másikra egy másik országba, de mégis fejlesztheted készségeidet és bővítheted tudásodat. Légy tiszteletteljes – és hajlandó legyél megosztani saját kultúrádat is.

Szűz

Lehet, hogy titokban dolgozol egy projekten jelenleg. Lehet, hogy aggódsz, hogy mások elterelhetik vagy elbátortalaníthatják, ha beavatod őket a folyamatodba, és ez rendben van. Nem mindenki érdemel bepillantást a személyes projektjeidbe, és valószínűleg itt több előrehaladást tudsz elérni, ha mások nélkül haladsz előre. Míg más tervek lehet, hogy jobban megjavulnak egy második szempárral, ez valószínűleg nem az egyikük. Bízz az ösztöneidben, hogy olyan eredményeket érj el, amelyeket imádni fogsz!

Skorpió

Egy friss rutin segíthet abban, hogy hátra hagyd a múltat. Lehet, hogy van egy helyzet, vagy akár egy személy is, amit vagy akivel megpróbálsz elfelejteni vagy túllépni, és egy új napi gyakorlat megtalálása jó módszer lehet az életedből minden probléma elmosására. Lehet, hogy gyászolsz azért a űrért, amit az életedben hagytak, de a negatív múlt elengedése a legjobb. Ne fuss vissza a komfortzónádba: állj meg!

Nyilas

Most kreatívan kerülöd el azokat a csapdákat, amiket neked állítottak. A felelősségeid vagy nehézségeid túlzottan kihívónak tűnhetnek – talán rejtett ellenségek valóban akadályokat állítanak az utadba, hogy lassítsanak. Szerencsére tudod, hogy pontosan hogyan kezeld ezeket, és az univerzum segít neked olyan terveket készíteni, amelyek gátolják azokat a kísérleteket, hogy megingassanak téged. Tudod, mit akarsz és merre mész, még akkor is, ha ideiglenesen kitérsz az úton.

Bak

A hagyomány most mindenki számára más jelentést hordoz. Lehetséges, hogy folytattál egy családi szokást anélkül, hogy tudnád az okát, vagy éppen egy régi mintát hozol vissza életre. Vannak hagyományok, amelyeket jobb lenne hátra hagyni, mások pedig erősíthetik a kapcsolatodat azokkal, akik ugyanabból a helyből vagy kultúrából származnak, mint te. Ez lehet fizikai vagy érzelmi hely, amíg segít abban, hogy úgy érezd, hogy része vagy valami nagyobbnak.

Vízöntő

A családi nemtetszés ma kétségeket kelthet benned. Lehet, hogy kommunikáltad a terveidet vagy álmaidat a családodnak, és ahelyett, hogy támogatást vagy bátorítást kaptál volna, negatív visszajelzést és a legrosszabb esetekben felvetéseket kaptál. A családod jó szándékkal van, megpróbál téged védeni, azzal, hogy a hátrányokat mutatja, ahelyett, hogy az előnyöket mutatná, de valószínűleg már magadtól is átgondoltad a hátrányokat és tudod, mire vagy képes. Még akkor sem kell figyelned a pesszimizmusukra, ha jó szándékkal vannak.

Halak

Az aggodalom akadályozhatja jelenlegi előrehaladásodat. Lehet, hogy újjáépítesz egy alapot magadnak, és igyekszel elkerülni a múltban elkövetett hibákat, de az aggodalom még mindig csapdába ejthet. Ennek ellenére azóta nőttél, tehát tudod, hogy hogyan kerüld el a csapdákat. Azonban vigyázz, hogy ne hagyj elrejtőzni! Emlékeztesd magad arra, hogy milyen sok mindent tudsz elérni, és ne feledd, hogy elég erős vagy bármilyen vágyakat kibírni, ami felmerülhet az utad során.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás