promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa helyről szerzett milliókat Magyar Péter, erre talán még ő sem számított
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A befolyó összeget jótékonysági célokra ajánlotta fel.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje, Magyar Péter februárban robbant be a köztudatba, majd később a hazai politikai színtérre. A sajtó azóta is hangos a válásuktól, hiszen mindkét fél részéről meglehetősen kompromittáló állítások láttak napvilágot a házasságukat illetően.

Magyar Péter jelenleg az országot járja, vidéki városokba látogat el, ehhez pedig eddig elengedhetetlen kelléke volt

egy bizonyos Ray Ban napszemüveg.

Menczer Tamás volt külügyi államtitkár, a Fidesz kommunikációs igazgatója szóvá tette, hogy az a napszemüveg, amit Magyar Péter hord valószínűleg egy nőknek szánt modell, ami egyébként egy Ray Ban Hexagonal, és a hivatalos honlap leírás alapján uniszex kiadás, amit 40.000 forint körüli áron kínálnak újonnan.

Ezért tehát Magyar Péter a napokban licitre bocsátotta a híressé vált napszemüvegét, 10.000 forintos induló áron, ám a licitálás nem várt gyorsasággal indult be,

és hamarosan már 2 millió forintnál járt

az El Camino-t is megjárt szemüveg vételára. Erre a hatalmas érdeklődésre pedig valószínűleg a licitálás elindítása előtt senki sem számított.

Magyar Péter Dombóváron járt, amikor nekiszegezték a kérdést, hogy

“hol van a napszemüvege?”

mire ő azt felelte, hogy

“3 millióért elkelt.”

A lenti felvételen meg is hallgatható a párbeszéd, 2:40 környékén:

A napszemüveg eladása révén befolyó több milliós összeget Magyar Péter elmondása alapján jótékonysági célokra ajánlották fel, azt feltehetőleg egy Debrecen környéke, nehéz sorsú család fogja megkapni anyák napján.

Arról nincs hír, hogy végül pontosan ki nyerte meg a licitet, és hogy ki lehet a több milliós napszemüveg boldog új tulajdonosa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás