promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise a lánya fél életéről lemaradt: így néz ki most az álomszép Suri
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmasat nőtt Tom Cruise és Katie Holmes csodaszép lánya, Suri már 17 éves. 

Tom Cruise 2006-ban harmadjára is oltár elé állt és feleségül vette Katie Holmes színésznőt. Az esküvőt Olaszországban tartották, majd Katie-től még ugyanebben az évben lánya született. A kicsit Suri Cruise-nak nevezték el. 

Sokáig azonban nem nevelték együtt Surit, 2012 júniusában Katie beadta a válókeresetet Tom ellen, gyermekelhelyezést is kérve, mivel az apa a kislányukat szcientológus iskolahajóra akarta küldeni több évre. 

Úgy tudni, hogy az édesapa és lánya évek óta nem látták egymást, utoljára 2013-ban találkozhattak, amikor paparazzifotók is napvilágra láttak Tomról és Suriról. Állítólag semmilyen kapcsolatot nem ápolnak egymással. Ennek ellenére a színésznek havi 400 ezer dollárt kell fizetnie a volt feleségének gyerektartás jogán. 

A fiatalan lány azonban már 17 éves és az egyetemi tanulmányaira készül. A divatiparban szeretne elhelyezkedni, ráadásul egy New York-i egyetemet célzott meg, hogy továbbra is egy városban maradhasson édesanyjával. 

Galériánkban most Suri Cruise látható, aki egészen kicsi gyermekből egy igazi fiatal nővé vált. Az elképesztően csinos lány leginkább édesanyjára hasonlít, szinte össze is lehet téveszteni Katie Holmes színésznővel. 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás