promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mélyreható változás az időjárásban, erre sokan felszisszennek majd - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehűlés jön viharos széllel és esővel.

Az elmúlt időszakban nagyon változékony időben volt részünk a hét közben, általában nemcsak napok elmúlásável történt meg a változás, hanem nagyon sokszor napközben is éles ellentétek feszültek a délutáni időjárás és a délelőtti időjárás között. Napsütésre eső és csapadék, majd borúra derű. És mindez napjában többször is változhatott, a csütörtök, a mai nap például rendkívül szép volt az ország nagy részén, az ősz szebbik orcáját mutatta meg, sok napsütéssel, amely bizony feljebb nyomta a hőmérsékletet, olyan idő volt tehát, amikor örömmel indul el az ember sétálni.

Ám mi következik most majd ezek után?

Bizony megint mélyrehatóbb változás robog felénk, amely sok embernek nagyon nem fog tetszeni, csapadék jön és lehűlés, ráadásul viharos szelek is érkezhetnek. A legerősebb széllökések sebessége pedig szombaton akár a 60-70 km/h-s sebességet is elérheti az Időkép előrejelzései szerint. A változást pedig egy légörvény közeledése hozza el Magyarországra, a ciklon hidegfrontja pedig hullámot vet majd felettünk. Ráadásul dupla rossz hír a keleti országrészben, hogy ott csak szombat este hagyja majd el az országot a meteorológusok előrejelzései szerint.

És már a mai nap nyugat felől megnövekszik a felhőzet hazánkban, és így már éjszakától sokfelé számíthatunk majd esőre az ország területén, és pénteken kezdeteben is sokfelé szükség lesz majd az esernyőre. Keleten lehet, hogy 15-20 mm is lehullik majd. Ráadásul a hegycsúcsokon újra havazhat majd.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében tájékozódhattok arról, hogy a ti lakhelyeteken milyen idő várható majd, illetve kitekinthettek az egész országra is, térképre vetítve láthattok majd mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás