promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobó Kata közel az ötvenhez is elvarázsol a melleivel, de a pornószínésznő Evelin Stone testét is felfedezheted – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dobó Kata és Evelin Stone után érkezik Ashley Serrano a kívánatos popsijával.

Ha valakinek, hát Dobó Katának érdemes kielemezni a karrierjét, mert rengeteg kalandos pillanatot találunk benne. A lényeg, hogy 1997-ben már egy ország ismerte meg a nevét A miniszter félrelép című film miatt, de sokan megemlítenék a kultikus Pepsi reklámot, amiben szerepelt. Most ugyebár főleg rendezőként tengeti a napjait, is igyekszik minél jobb alkotásokat összerakni a magyar közönségnek. Most egy friss képen nézhetitek meg a még mindig gyilkos dekoltázsát. Dobó Kata jövő év februárban lesz 50 éves, de abszolút nem fog rajta az idő.

Evelin Stone 2017 óta szerepel felnőtt filmekben, és hát imádják is a fiatal lányt. Bár Instagramon csak csekély 80 ezres követőtábora van, azonban a videói több milliós megtekintést generálnak a különböző oldalakon. Természetesen ezekre csak azok keressenek rá, akik már elmúltak 18 évesek, mivel Stone tényleg a legpikánsabb alkotásokat vállalta be az évek során. Mivel imádja az együttlétet, nagyon nem tud ráunni a dologra. Lassan 30 éves lesz ő is, de abszolút fiatalos a teste.

Végül érkezzen Ashley Serrano, aki vérbeli influenszer. Pont az Instagramja miatt vált ismertté, ahol az utazásairól, divatról posztolt, de nagy hullámokat a villantásai generálták. Emiatt már 469 ezer követője van.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Georgina Rodríguez és Halle Berry után érkezik egy tüzes olasz modell, aki a hazájában igazi celebnek számít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás