promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlenül elmérgesedhet Majka és Curtis kapcsolata, nagyon súlyos pénzeket húzott ki az ózdi rapper az újpesti fenegyerek zsebéből
Borítókép:  Youtube - MutasdMagad
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka már Curtis megélhetését veszélyezteti, csúnyán hátbaszúrták őt egyik pillanatról a másikra.

Amikor Majka bejelentette, hogy hosszú évek után visszatér korábbi csatornájához és a TV2 után ismét az RTL műsoraiban fog szerepelni, akkor a legtöbben borítékolták azt, ami végül meg is történt. Majka lesz az RTL egyik legnépszerűbb műsorának egyik zsűritagja, mentora, már hivatalosan is bejelentették, hogy az X-Faktorban tűnik majd fel. Ez persze nem volt akkora meglepetés, mint aminek a csatorna próbálta ezt beállítani, mivel Majka korábban jelezte, hogy szívesen elvállalná ezt a pozíciót, így vélhetően a tárgyalások során már lebeszélék azt, hogy megkapja ezt a pozíciót.

Majka átigazolásával még egy dolog szöget ütött a nézők fejében: a csatorna igyekszik különböző karakterű szereplőket felvonultatni a maximális szórakoztatás kedvéért és az RTL-nél már volt egy nagyszájú rapper, aki kíméletlenül osztotta az igazságot és a poénokat.

Ő Curtis, aki legnagyobb elkeseredésére a tavalyi évvel ellenétben idén nem kapott műsort a csatornától. Természetesen adta magát a megoldás: Majka távozásával megüresedett egy pozíció a rivális csatornánál. Ezt a TV2 is így gondolta és Curtis elmondása szerint több ajánlattal is megkeresték, ám ő ezek mindegyikét visszautasította.

Egyetlen műsor volt, amelynek az elvállalása nem is lett volna kérdéses számára, ez pedig a Megasztár, amellyel jó messzire és elsőnek sikeresnek tűnően haladták a tárgyalások, végül azonban a csatorna egy olyan alacsony árat mondott, amiért Curtis ezt nem vállalta volna el, majd elsikkadtak a megbeszélések. Úgy tűnik, hogy ezzel végleg eldőlt, hogy idén nem láthatjuk a televízióban a rappert, ez pedig anyagilag is nagy kiesés neki.

Curtisnek rosszul esik, hogy idén félreállították, azonban a csatorna biztosította vele, hogy bár az idei műsorokban nem találtak neki helyet, jövőre mindenképpen újratágyalják a lehetőségeket. Próbáltak vele korrekten eljárni: előre tájékoztatták őt Majka átigazolásáról, de arról is a hivatalos bejelentés előtt tudott, hogy volt zenésztársa kapja meg az X-Faktor mentori pozícióját.

Végeredményében azonban nem bánkódik, mert a zene ott van neki és jelenleg ebben is sikert sikerre halmoz. Hajdú Péter Frizbijében visszatérő vendég egyébként Curtis, aki mindig szívesen beszélget a műsorvezetővel:

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás