promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett A kis hableány legújabb előzetese, vajon meggyőzi a fanyalgókat?
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Láthatjuk Ursulát is.

A Disney klasszikus meséinek élőszereplős változatai sorra jönnek ki, ilyen volt a Szépség és a Szörnyeteg, a Hamupikőke, a Demóna, a Mulán és vörös hajú hableány is a nagyvásznon lesz majd látható, igaz nem vörös haja lesz, és nem fehér bőre. Szóval lényegében semmiben nem fog hasonlítani a Disney-mesében ábrázolt Arielhez.

Ezen ki is akadtak a kommentelők, mikor tavaly megérkezett a hableányos mozi első előzetese, melyben nem sokat lehetett látni, gyakorlatilag csak a főszereplőt, Halle Baileyt, aki nem igen nyerte el tetszésüket, elsősorban a bőrszíne miatt.

Most megérkezett a film újabb előzetese, mely egy csipetnyit már izgalmasabb, ugyanis lehet benne látni több karaktert. Láthatjuk Ursulát, a gonosz tengeri boszorkányt, és Erik herceget is, aki az előzeteseben épp megcsókolni készül Arielt. Korábban Harry Stylesnak is felkínálták a herceg szerepét, de ő visszautasította azt. 

A kis hableány várhatóan idén májuk 25-én érkezik a mozikba, a rendezésért pedig az a Rob Marshall felel, aki a Chicagót és az Egy gésa emlékiratait is készítette.  A film igazi sztárokat vonultat majd fel, szerepel benne Melissa McCarthy (Ursula) és Javier Bardem is.

Bár a nagy „rendes” előzetesre, ami általában 2 perces, még mindig várni kell, pedig egyre inkább közeleg a május, így nem tudni mennyire biztos a kitűzött premier dátuma.

Halle Bailey minden interjúban elmondja mennyire hálás ezért a szerepért, és nem érdeklik őt a kritikák. Kíváncsian várjuk milyen lesz a végső Disney-film, melyet a Disney+-on is láthatunk majd.

Íme az előzetes:

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás