promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivágta a biztosítékot a Flash előzetese a magyar rajongóknál, pedig ütős lett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megőrültek a rajongók, annyira ütős lett a Flash új előzetese, de hazai fronton sok támadást kap.

Izgalmas lesz mozifilmes fronton az idei június: miután a Pókember: A pókverzumon át kellőképpen bemelegít, berobban a Transformers: A fenevadak kora; ezt követi a Flash: A Villám, a hónapot pedig az Indiana Jones és a sors tárcsája zárja.

A DC-rajongók régóta várják már az Ezra Miller főszereplésével készült Flash-t, hiszen ez lesz az a film, amiben Michael Keaton több, mint 30 év után újra eljátssza Batmant. Hozzá kell tenni, hogy a színész először a Batgirl-ben tűnt volna fel a Denevérember szerepében, de a Warner Bros. törölte a produkciót.

Mondhatjuk, hogy a Flash: A Villám lesz a DC FIlmes Univerzum Pókember: Nincs hazaút-ja, hiszen Barry véletlenül megtöri az univerzumot, ezáltal a megváltoztatott múlt veszélyezteti az ismert jövőt. A Flashpoint-sztorin alapuló történetben nem egy, hanem rögtön két Flash szerepel majd, emellett megjelenik benne Supergirl, Michael Keaton és Ben Affleck Batmanje, valamint Az acélember negatív hőse, Zod tábornok is.

A Flash: A Villám az eddig ismert DCEU egyik utolsó alkotása lesz, és nem kizárt, hogy ennek a filmnek a végkifejlete már abba az új irányba fogja terelni a filmes univerzumot, amit Peter Safran és James Gunn képzelt el. A június 22-én érkező produkcióhoz nemrég érkezett meg a második, nagy előzetes, ami igen ütősre és akciódúsra sikerült. A kedvcsináló abszolút meggyőzte a legtöbb rajongót, de a magyarok között többen is kemény szavakkal illették a film digitális effektjeit.

„Hát nem tudom mit mondjak, picit gagyi a vfx”

„A CGI effektek kb. a 2000-es évek elejéről származnak... a film jónak igérkezik, de a 3D effektek kb. egy Sharknado szinten mozognak”

„De most komolyan, hogy tud ennyire gagyin kinézni egy film, amit elvileg a látvány ad el?”

A Flash: A Villám magyar feliratos előzetesét alább tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás