promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham ezt mondta a pesti emberekről, fővárosunkról nyilatkozott az akciósztár
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Statham Budapestről és a magyar emberekről nyilatkozott.

Jason Statham több szempontból is találkozott már Budapesttel. Először A feláldozhatók 2010-bemutatott első részében, amiben ő játssza Lee Christmas karakterét. Ebben a filmben hangzik el egy igen vicces párbeszéd, amiben Jason Statham kimondja fővárosunk nevét - Sylvester Stallone (Barney) pedig parádésan reagál rá.

Így hangzik ez a bizonyos párbeszéd:

„Sandra: Sandra vagyok. És maguk?

Lee: Buda, Pest.

Sandra: Kérem, kövessenek.

Barney: Buda és Pest. Hülye.”

Jason Statham aztán Magyarországon forgatta A kém című filmet, amiben Melissa McCarthy-val és Jude Law-val együtt játszotta a főszerepeket. Ez egy parádés akció-vígjáték, amiben Statham gyakorlatilag saját magát, illetve az általa alakított akciófilmes karaktereket parodizálja ki.

A filmet Budapesten és a Balatonnál is forgatták, és mivel sokan azt hiszik külföldön is, hogy a Balaton egy tenger, így természetesen belekerült egy fergeteges jelenet, amiben Statham nekivág a tónak, hogy majd motorcsónakkal "végigpöfög a part mentén, aztán tovább hajózik Olaszországba és Görögországba". Aztán hamar leesik neki, hogy a Balatonból bizony nem vezet út se Olaszba, se Görögbe, mire hangos káromkodásban fakad ki, hogy a Balaton valójában egy tó.


A kém szereplői nagyszerűen érezték magukat Magyarországon, amíg nálunk forgatták a filmet; Návai Anikónak Jason Statham is elmondta, milyennek látta a pesti embereket, és milyen szuvenírt vitt haza a fővárosból:

„Szeretjük Budapestet, bárcsak ott lehetnék most is! Baromi jó volt Pesten, cukik az emberek. Csupa szép emlék köt a városhoz, legalább tíz éve nem éreztem magam olyan jól forgatáson, mint ott. Találkoztam egy csomó jó fej emberrel, szuvenírként az ő telefonszámaikkal tértem haza”.

Jason Statham-et egyébként a magyar hasonmása várta a reptéren, amikor a forgatás miatt hazánkba utazott. A férfit a Mokka is bemutatta korábban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás